maandag 28 november 2016

Sportiom zwemmen openingstijden

Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom is het gehele jaar geopend! Bekijk alle openingstijden voor recreatief zwemmen bij Sportiom. Leren zwemmen of gewoon de ooit opgedane kennis nog eens opfrissen?


Bekijk de openingstijden voor recreatief zwemmen. Bekijk hier de openingstijden voor zwemmen , schaatsen, fitness en lasergamen.

Openingstijden fitness, lasergame en schaatsen. Ontdek alle Sportiom Zwembaden. Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch. Er zijn ook combinatieprijzen voor zwemmen en schaatsen. Voetballers bereiden zich voor met Lasergame-battle bij Sportiom.


De voetballers van FC Den Bosch zijn het lasergameseizoen goed begonnen. Terwijl het in de Jupiler League deze jaargang niet zo wil lukken, bleken de Bossche voetballers het vizier in de Lasergame-arena van Sportiom in Den Bosch donderdagmiddag . Van zwemmen krijg je natuurlijk honger.

Geen noo want daar is aan gedacht. Neem plaats op het terras van de Caribean Corner. Bestel bijvoorbeeld frietjes met een lekkere snack en wat te drinken: dan kun je daarna weer vol energie de golven in. Het sportcentrum waar je kunt schaatsen, zwemmen , fitnessen en nog veel meer. Lees hier over de openingstijden , prijzen, parkeren en meer.


De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan! Waan je in subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom aan de voet van een vulkaan op een tropisch eiland!


Hier beleef je urenlange zwemfun in het golfslagba glijd je van spectaculaire waterglijbanen en beleef je een spannend avontuur in de wildwaterbaan. In de zomer is ook het buitenbad geopend met een grote . Op zondag kunnen de openingstijden van Sportiom afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Sportiom of neem contact met hen op. Neem bijvoorbeeld de Cocowave, waar ze alleen of met zijn tweeen vanaf kunnen in een zwemband.


Ook voor de ouders is een dagje Sportiom dus de moeite waard. Jullie zullen je prima vermaken in één van de mooiste zwembaden in Brabant!

Middels een combiticket zowel geschaatst als gezwommen en op deze manier een hele leuke dag gehad in Sportiom. We waren best op tij iets na 1 vlak na openingstijd op een vrijdagmorgen in de vakantie. U vindt op deze site informatie over de verschillende zwemactiviteiten die wij aanbieden. Kijk dan rustig rond en vraag naar informatie.


Wilt u de sfeer van de vereniging proeven? Kom dan eens langs op zaterdagmiddag of woensdagavond in het doelgroepen- en wedstrijdbad van het Sportiom. In zwemsensatie AquaFun Sportiom wanen bezoekers zich aan de voet van een vulkaan op een tropisch eiland.


Met een spetterend zwemparadijs met. Tijdens vakanties gelden andere openingstijden !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts