vrijdag 11 november 2016

Intex frame zwembad 366

Bekijk en vergelijk het ruime assortiment en profiteer van de laagste prijs! De Frame Pool 3is één van de populairste zwembaden uit ons assortiment. De inhoud van het zwembad is 6. Dit zwembad is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een zeer stevige constr.


Door de stevige constructie is het zwembad ideaal om uw kinderen de hele zomer in te laten spelen. Voorgaande jaren was dit zwembad erg populair!

In minuten heb je hem al in elkaar gezet, waarna je direct kunt gaan vullen met water. Dit intex metal frame zwembad zorgt voor veel waterpret in je eigen tuin. Intertoys, de speelgoedwinkel voor speelgoed (lego, playmobil), games voor alle platforms en.


Het zwembad heeft een metalen frame , sterke wanden en een. Voor urenlang zwemplezier in eigen tuin. Het frame is extra stabiel dankzij de ovalen buizen.


De wanden en de bodem van het zwembad bestaan uit lagen. Klaar om te vullen in minuten, met plaats om te spelen en te dobberen. Bepaal de vorm en let ook goed op de afmetingen van het zwembad.

Sterk zwembad met een frame -constructie. De liner (het folie) is eenvoudig te monteren aan deze buizen. Metal Frame Pool 457x91cm. Hierna kun je heerlijk zwemmen en spetteren in het water!


Zwembad Easy Set Met Filterpomp 4X 91cm. Overige specificaties: Merk, Intex. Geschikt voor, Kinderen . Om heerlijk de zomerdagen mee door te brengen. Het is gemaakt van een sterk metaal frame , die in min opgezet is.


De afmetingen van dit zwembad zijn 3x centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen . Op zoek naar verkoeling, maar geen zin om naar het zwembad te gaan? Dan is dit ronde zwembad van Intex iets voor jou.


Intex zwembad Prism Frame Pool diameter m - H 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts