woensdag 30 november 2016

Zwembad amersfoort bosbad

Het openluchtzwembad heeft één diep en twee ondiepe gedeeltes. Er zijn glijbanen en een duikplank, speeleilanden en waterspuiters. Peuters hebben een eigen bad met spelelementen in Jungle thema.


Om de baden heen is een grote ligweide waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Kleine afsluitbare kluisjes .

Bosbad Amersfoort is open! De watertemperatuur is boven de graden (is regelgeving) en wordt met dit zonnige weer elke dag een graadje warmer. Houd de actuele openingstijden goed in de gaten, wanneer je kan komen!


Midgetgolf en Out2Enjoy. Woensdag september: Kikker zingt en leest voor. De leukste kleine voorstelling voor iedereen vanaf jaar. Kom gezellig genieten van de kindermiddag bij Out2Enjoy.


Peuters en kleuters hebben een afgeschermd badje met een regenboogglijbaan.

Verder kunnen zij zich uitleven in de zandbank. Het bad ligt in een bosrijke omgeving van . Enige minpuntje is de lange wachttijd bij de kiosk. Water steenkoud maar verder echt een topbad! De openingstijden zijn afhankelijk van het weer.


Is het water onder de graden ? Dan kan het zwembad niet open. Houd de website dus goed in de gaten voor dagelijkse updates over de openingstijden. Heerlijk in het water dobberen op een zonnige dag? Het buitenbad ligt in de mooie omgeving van de bossen van Birkhoven aan de rand van Amersfoort. Er zijn twee ondiepe baden en een diep, maar wat meer zegt.


Het hele terrein loopt schuin af en niet alles is goed betegeld. Het zwembad zelf is niet per rolstoel te bereiken en er zijn geen speciale zwembadrolstoelen beschikbaar. Establishment in Amersfoort. Open air swimming pool in a beautiful woody area. Open from April through August, longer if the weather is nice.


Gemeentewerken Amersfoort.

Ik kom op het bosbad of bad. Ons zwembad , een uniek complex in een unieke omgeving. Een prachtige locatie, 7½ hectare water en groen, een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten. This Pin was discovered by Es Dan. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Dagelijks zijn het zwembad , de midgetgolfbaan en de horeca opend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts