dinsdag 8 november 2016

Kinderfeestje goes

Vier jouw kinderfeestje in DaVinci Cinema! Je kinderfeestje vier je samen met je vriendjes in DaVinci Cinema! Jij mag kiezen naar welke leuke (kinder)film jullie gaan.


Speciaal voor al onze jarigen hebben wij drie soorten kinderfeestjes. Het Pannenkoekenfestijn is het ultieme kinderfeestje bij DaVinci .

Op zoek naar een stoer, spannen sportief en uitdagend kinderfeestje ? Wij verzorgen het graag voor u! Wij zorgen voor de slingers en ballonnen, een leuke. Dan is er ook nog volop keuze voor super leuke kinderfeestjes , een knutselfeest maar ook leuke themafeestjes. Bijna in hartje Goes : Jacob Valckeplein tegenover de dansschool Janvier. De ingang van AtelKeetje is bij de grote blauwe deuren aan de Poldermanstraat (om de hoek).


Kinderfeestje bij Kinderboerderij de Klepperhoeve, Middelburg. Pizza Party bij Het Postkantoor in Goes.

Vanmiddag op een zonnige aprildag kwam Danique haar 7de verjaardagsfeestje op Hof Keizersweel vieren. Het was voor haar een verassing! Ze had geen idee wat we gingen doen.


En daarna lekker op kan smullen! Je leukste Graffiti heeft nu ook een graffiti workshop Goes in het assortiment. Natuurlijk kan deze workshop ook in plaatsen om Goes heen plaatsvinden. Uiteraard kan dit op locatie en rekenen wij een scherpe prijs! Een Graffiti workshop Goes of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve . Vier je kinderfeestje in DaVinci Cinema Goes en geniet van de leukste en nieuwste films.


Vier een onvergetelijk kinderfeestje bij Omnium. Wil je zwemmen of op ontdekking in het Tropisch bos? Met dit formulier kun je een kinderfeestje reserveren. Kom naar het Tropisch bos en kies het feestje dat bij je past!


Je krijgt een kinderfeestmenu in het . GOES , ZEELAND - Een dag in Omnium Goes is met recht een tropische ervaring. Bij dit subtropisch zwemparadijs hoort een echt tropisch bos, waar achter elke boom en een plant een verhaal schuilt. Ontdek het, en duik dan in de lazy river!

Op het zonnigste pleintje van Goes op de Vlasmarkt vind je TT. Ons terras is een fijne plek om even ontspannen te genieten van de schoonheid die Zeeland te bieden heeft. En als je binnenstap dan ruik je het al: vers gebakken taart, vers gemalen . Kosten: 16- voor minimaal kinderen.


Bij meer dan kinderen vragen wij een meerprijs van €15- per kind. Het Ambachtscentrum deelt een oude boerenschuur samen met drie scoutinggroepen. In Goes vindt je erg mooie sporthallen en sportvelden waar jij met je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje terecht kan! In deze plaats bieden we de mogelijkheid om Bubble voetbal te spelen of je kijkt zelf naar een locatie waar wij verschijnen.


Voor een bijzonder verjaardagsfeestje kom je naar de Zwaakse Weel. Ga met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar een geheimzinnige schatkist! Wil jij dit jaar een onvergetelijk verjaardagsfeest? Dat is mogelijk bij Dansschool MOVES!


Wij leren jou en je vrienden de nieuwste danspasjes en laten jullie helemaal uit je dak gaan op populaire muziek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts