maandag 28 november 2016

Uncinia rubra snoeien

Deze zegge vormt kleurrijke pollen met roodgroene bladeren. Om in het voorjaar weer een fris uiterlijk van de plant te krijgen is het soms noodzakelijk de plant een voorjaars- snoei te geven. De kersrode bladeren zorgen voor een aantrekkelijke verschijning in elke tuin.


Binnen 2-werkdagen bezorgd! Plaatsing: Half schaduw – schaduw. Afbeeldingsresultaat voor tuinmelde.

Uncinia heeft de groeikenmerken van een Carex. Illustration Trigonella foenum-graecum0. Wat: De plant beslist niet voor de winter terugknippen. Clematis viticella group. Geen productinformatie beschikbaar.


Planttype, Vaste plant , . Nee je hoeft deze plant niet te snoeien. Graaf een ruim plantgat en maak de grond goed los.

Je kunt hem af en toe in het voorjaar in het voorjaar terugknippen om hem weer . Verbeter zware tuingrond door er scherp zand door te mengen. Zet de kluit van de rode zegge op de juiste hoogte in het plantgat. De bovenkant van de kluit moet net iets onder het grondniveau komen. Groenbljivende grassen en grasachtigen vragen soms wat onderhoudsnoei en verwijdering van het oude bla verder niets. Wat betreft voeding en standplaats.


Er zijn ook een aantal mooi . De rode tinten en dunne. In het voorjaar kunt u de grassen snoeien : door uitdunnen blijven de planten sterk. Productcategorie: Siergrassen.


In deze periode van het jaar . Standplaats: zonnig tot halfschaduw. Potgrond: pokon universele potgrond. Aanplantadvies: heel het jaar behalve bij vorst. Miscanthus sinensis Red Chief Niet evergreen, wel mooi in de winter, pas snoeien in maart. Mixing together different types of ornamental grasses always creates a visually terrific contrast in the landscape.


Engelse tuin vrijstaande woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts