donderdag 10 november 2016

Van der spek lederwaren

Gestart werd met fotolijsten en fotoalbums. Van der Spek is een bedrijf dat al meer dan jaar op de markt actief is. Een serie organizers in formaten waarbij gebruiksgemak en functionaliteit voorop staan.


Met vakmanschap gemaakt in eigen atelier te Puttershoek uit Italiaans volnerf rundleder, plantaardig gelooid. In vele kleuren en prints.

Wij verzenden snel én gratis! Nu ook achteraf betalen. Passend voor de meest bekende merken. Papierformaat: x 1mm.


Van generatie op generatie is het bedrijf van der Spek al meer dan jaar actief op het gebied van lederwaren. Het begon met het ontwerpen en maken van lijsten, maar dit bedrijf is al snel flink gegroeid. De openingstijden van alle vestigingen van V. De meest volledige site met ruim 66.

Van Der Spek Lederwaren is at The Netherlands, South Hollan Puttershoek, village, Laning, 2. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Vervaardiging van koffers, tassen e. De vennootschap onder firma V. Mooie producten in een grote variëteit verwerkte leersoorten. Op een milieuvriendelijke en plantaardige manier gelooid. Leather is sourced from within Europe and all Custom organisers, Nomad TN covers and Codex Notebook covers are made in house at Puttershoek by the Van der . Hoe soepel in touch kan leder zijn! Door de natuurlijke structuur en het looiproces is elk product uniek , in bruin en zwart.


Leverbaar in bruin en zwart. Productie in eigen atelier van exclusieve handgemaakte lederwaren. Met steekvakken, visitekaartvakjes, schrijfblok Aen pennenlus.


De matte afwerking van de serie Pure in echt leder is zeer apart en lijkt op suede. De leersoort is sterk en tijdloos. Bagusbag – Premium kwaliteits leren design tassen in een gelimiteerde oplage voor een uniek en authentiek item.


Bent u op zoek naar bedrijfsinformatie en de kredietwaardigheid van V. Vorige week had ik het genoegen om kennis te maken met Petra van der Spek, eigenaresse van het tassenmerk BagusBag.

Verpakt in een prachtig . Ik vind het super leuk om een notebook te hebben van Nederlandse bodem, aangezien de meeste notebooks in . In Nederlan Vdslederwaren. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts