donderdag 17 november 2016

Willie overtoom

Hij is op dit moment clubloos. He is the son of a Dutch father and a Cameroonian mother, and has lived the first three years of his life in Cameroon before moving to the Netherlands. Overtoom holds a Dutch passport.


Vitesse begroet zoon Bosz en nog een Eredivisie-bekende. In de zoektocht naar een nieuwe club mogen zij hun conditie op peil houden in Arnhem, zo meldt.

Beide spelers zitten zonder club en houden hun conditie op peil bij het beloftenteam van de Arnhemse eredivisionist. Ik blijf nog even zoeken, maar het zou goed kunnen dat ik er aan het eind van dit seizoen een punt achter zet, zegt de drievoudig international van Kameroen. De middenvelder heeft een aantrekkelijke aanbieding uit Indonesië op zak, maar twijfelt nog.


In Qatar hoopt hij zijn carrière nieuw leven in te blazen. Dat meldde de hekkensluiter in de eredivisie vandaag op zijn website. De dertigjarige middenvelder zit sinds afgelopen zomer zonder club.


Aanvoerder Viergever keert terug bij de Alkmaarders.

De oud-speler van onder meer Heracles Almelo, AZ, Zulte Waregem (België) en Al-Shamal (Qatar) traint deze week mee met het keurkorps van trainer Hans de Koning. Hij maakte voor die club doelpunten in 1wedstrijden. De aanvallende middenvelder speelde ook voor Telstar, AZ, Zulte Waregem (België) en Al- Shamal (Qatar). De return tegen Kaapverdië werd met 2-gewonnen maar dat was niet voldoende om de 0-in de heenwedstrijd te repareren. Kameroen stond in Yaoundé voor een lastige opgave en de situatie werd al . AZ gaat als groepshoofd door in de Europa League na het 2-gelijkspel tegen PAOK Saloniki.


PAOK Thessaloniki 2-AZ Alkmaar door paokproxeiros. Kameroen doet volgend jaar voor de zevende keer mee aan het WK voetbal . Willie, Willie, Willieieieie! Het publiek sluit hem van meet af aan in de armen. Het duurt niet lang of hij heeft . De 29-jarige middenvelder gaat het komende half jaar voetballen voor Al-Shamal, maakte hij zondag zelf via Twitter bekend. Begin september werd zijn verbintenis bij het Nederlandse AZ verbroken, . Join the discussion or compare with others!


Vanaf dinsdag gaat hij als proefspeler bij Go Ahead aan de slag en traint hij mee met de selectie van Hans de Koning.

Voor de Heraclieden maakte de drievoudig international van Kameroen, die de afgelopen tijd zonder contract zat, goals in 1officiële duels. De voormalig speler van onder meer Heracles Almelo is op proef bij de Deventenaren. Date de naissance: sept. Lieu de naissance: Bertoua Cameroon. Nationalité: Cameroon Netherlands.


Position: Milieu de terrain - Milieu offensif. Niels Oosthoek en Kaj Gorgels vullen elke week weer de Toto in aan de hand van voetbalwedstrijd. Ze nodigen elke week een voetbalexpert of gast uit om samen met hun de wedstrijd te voorspellen. De verliezende voorspeller staat elke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts