dinsdag 22 november 2016

Ekoplaza webshop

Zonder zorgen je boodschappen doen. Wij willen jouw biologische leefstijl ondersteunen. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals het bedoeld is.


Bestel je favoriete biologische en kies een vestiging bij jou in de buurt. Haal de boodschappen op wanneer het jou uitkomt.

Ekoplaza staat voor biologisch. Wij zijn een biologische supermarktketen en willen jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. We geloven dat de bodem de basis van alles is.


Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Biologisch thuisbezorgd met ekoplaza. Dan is een webshop bijzonder handig.


De afgelopen periode heeft biologische supermarkt EkoPlaza hard gewerkt aan een webwinkel.

Tijd om de webshop van EkoPlaza uit te proberen en mijn ervaringen te delen. Oh, en speciaal voor lezers van Eigenwijs Blij hebben we een kortingscode voor euro . Met name is het gebruiksgemak voor de klant geoptimalis. De biologische supermarktketen start deze week al met leveringen aan huis in ons land. Dat heeft algemeen directeur Erik Does gezegd aan RetailTrends. Beleving , de eigentijdse inrichting van de winkels en gastheerschap zijn onderdeel van . Dit na een smaaktest van de Consumentenbond.


Ook kunt u bij ons terecht voor adviezen over diëten en voeding. Deze kunt u afhalen op woensdag of vrijdag in de Ekoshop. De eerste leveringen in ons land vinden deze week plaats. Voor online-kopers hebben we een webshop.


EkoPlaza is de eerste supermarktketen met het EKO-Keurmerk certificaat. Het EKO-keurmerk Winkel is gebaseerd op het aankooppercentage biologische producten. Daarnaast geeft het EKO-keurmerk Winkel ook invulling aan duurzame bedrijfsvoering in winkels.


De nieuwe website van de biologische supermarktketen is af.

De onlinestrategie voorziet in bezorgen en afhalen bij bezorgpunten. Voor de zomer moet de webshop landelijk worden uitgerold. Dat laat algemeen directeur Erik Does weten aan RetailTrends. De retailer focust zich . The process is made as simple as possible for theproducts can be found quickly and ordered easily.


Klooker zorgt dat jij lekker kunt leven en genieten èn tegelijkertijd bewust kunt leven. Alles is écht verantwoor van topkwaliteit en ook betaalbaar. Meer weten over supermarkten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts