vrijdag 11 november 2016

Meerdal zwemmen openingstijden

Openingstijden Aqua Mundo. Vandaag open van 11:tot 21:uur. Ontvang onze aanbiedingen en laatste nieuwtjes. Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met .

Lekker zwemmen tussen de golven of van de kolkende wildwaterbaan. Een dagje centerparcs of een weekendje weg in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs HET MEERDAL ! Contact, tarieven en openingstijden Het Meerdal. Maar het blijft jammer dat de openingstijden niet meer zo ruim zijn, dat je gewoon om 20:al uit het zwembad moet en op andere parken zelfs al om 19:45.


Bekijk onze mogelijkheden, openingstijden en tarieven. Je bent van harte welkom! Op de wildwaterbaan wacht de kolkende stroming op snelheidsliefhebbers. Zoek je liever de rust op?

Snorkel dan tussen bontgekleurde exotische vissen in het leerrijke Leven in Zee-bad. Of maak kennis met de duiksport: Discover Scuba, inclusief een ritje op de onderwaterscooter. Center Parcs Het Meerdal , America. Het reserveren van zwembadkaartjes is verplicht in verband met beschikbaarheid (dit kan via deze website).


De kaarten zijn strikt persoonlijk en alleen geldig op de dag van aankoop. Uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad. Discovery Bay (check de openingstijden Discovery Bay).


Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad. De openingstijden zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden nog wijzigen. Kinderen onder jaar moeten . Bungalowpark omschrijving. Neem hier een duik in het zwembad , verken de prachtige omgeving en bezoek de vele musea in de buurt.


Hallo allemaal, ik ben net terug van een midweekje sunparks (voorheen een centerparcs park) en ben toch wel heel verbaasd over de openingstijden van het zwembad aldaar. Verschillende eetgelegenheden bezocht , Fuego , Pannenkoekenhuisje, Nona. Overal even vriendelijk.


Prijs - kwaliteit in orde. Ook prachtige wandelingen in het aanliggende staatsbos gemaakt.

Het paradijs waar kinderdromen uitkomen. Zwembad bezocht , aangename . Babyzwemmen , onder leiding van een instructeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts