maandag 14 november 2016

Vermiste katten amivedi

Let hierbij goed op de datum en pas deze zo nodig aan. Zoeken in gevonden dieren. Bekijk de kleine selectie van recent vermiste huisdieren, zoek op diersoort of via de uitgebreide zoekfunctie in het bestand met alle vermiste huisdieren. Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren.


Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon.

Wij hebben landelijk 1meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers. Wij komen niet in contact met de . Zonder organisaties als die van u hadden onze vermiste poes niet gevonden. Hier is mijn verhaal: Onze poes Moe… Lees meer. De meldingen van vermiste en gevonden dieren kunt u vinden op onze website. Plaats: Oostvoorne Vinkenslag.


In samenwerking met Stichting Amivedi. Postcode: Straal (km): Categorie: Vermiste kat , Vermiste hond.

Soms een eigen site, soms een landelijke site zoals Amivedi of Mijn dier is zoek, soms weer een regionaal opgezette database. Dit gebeurt vaak ook niet. Met name ook organisaties als asielen, . De dierenambulance ontvangt telefonisch en via de website dagelijks meldingen van vermiste en gevonden huisdieren. Amivedi is een landelijke database voor vermiste en gevonden dieren.


Het is handig om deze database te raadplegen. Ook kunt u hier flyers van uw vermissing samenstellen die u door de. Wanneer Amivedi inschakelen. Geef altijd een goede omschrijving van het dier door en ook een goede omschrijving van de vindplaats of de plaats . Gevonden honden en katten worden door de dierenambulances in Drenthe rechtstreeks vervoerd naar het Drents Dierentehuis.


Dagelijks worden dieren die bij. Deze stichting registreert gevonden en vermiste huisdieren. U meldt daarnaast de vermissing bij Amivedi en bij het dierenasiel in de buurt.


Vanzelfsprekend blijft ook Amivedi -Nederland ook alert. Bij vermissing na een verhuizing: neem contact op met uw vorige buren en de nieuwe bewoners van uw vorige huis. Bij vermissing van katten : roep de kat als het buiten stil is.


Uiteindelijk besloot Astrid melding van de vermissing te maken bij Amivedi en op social media.

Als iemand die een dier . Katten die vermist zijn, worden sneller terug thuis gebracht als ze gechipt zijn, tenminste als ze juist geregistreerd staat. Is je dier weerterechtvergeet je dan niet de betreffende instanties ( Amivedi , databank, eventueel dierenambulance en dierenasiel etc.) van dit heuglijke . Of is uw eigen huisdier weg? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum De Ark, de regionale opvang voor zwerfhonden en - katten Harderwijk, Ermelo en Nunspeet. Op deze website worden vermiste en gevonden dieren geregistreerd.


Amivedi : Meld de vermissing van uw kat of poes bij de lokale of regionale afdeling van Stichting Amivedi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts