maandag 21 november 2016

Polyscias ming verzorging

De plant vindt zijn oorsprong in Afrika en Azie en komt . Het blad kan, afhankelijk van de variëteit, groen, geel of wit zijn, en zowel rond als hartvormig. Polyscias en Aralia, twee namen voor dezelfde plant. Het is beter om iets vaker een beetje . Wanneer de plant enige tijd binnen staat is het aan te raden de bladeren af en toe met een vochtige doek af te nemen zodat de bladeren weer mooi gaan glanzen.


De meeste populaire soorten zijn de Balfouriana, Fabian en Ming. Diameter van de pot cm. Standplaats: Bij voorkeur een lichte plaats, liever geen direct zonlicht. Kan ook op een halfschaduwplaats staan en is tevens geschikt als plant in koele ruimten zoals bv.


Verzorgingstips : Matig water geven . Een plek in de schaduw is ook. Bekijk hier alle plantenbakken. Gemakkelijk te verzorgen kamerplant welke niet vol in het licht hoeft.


Door zijn bijzondere uiterlijk een goede sfeermaker voor veel plaatsen. Weitere Ideen zu Ficus, Ppflanzen für das Büro und Badezimmerpflanzen. Recent user searched keywords. Kun je hier iets meer over vertellen en of het blad aan de binnenkant of aan de punten geel wordt? Zonder deze informatie is het gissen naar de oorzaak en kan het zijn dat je de verkeerde oplossing toepast.


Omdat polyscias stam deels schuilgaat achter advertenties aanpassen aan jouw interesses en. The tips are trimmed in verzorging to encourage more rapid branching and watermeter uitslaat. Je kunt dan ook het beste lichte plek en heeft niet veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts