dinsdag 15 november 2016

Lattenbank martin visser

Opgebouwd uit massief essen, blank, zwart of wengé kleurig gebeitst en daarna mat afgelakt. Blank essen wordt behandeld met aufheller, waardoor het hout na verloop van tijd niet vergeeld. Vind martin visser bank op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Tweede helft 20e eeuw, Nederland.

Gezien de leeftijd is deze lattenbank in een gebruikte. Midden 20e eeuw, Nederland. De lattenbank is uitgevoerd in zwart gebeitst hout en is gemerkt aa. Mit weltweitem Versand bei Pamono bestellen.


Maar het is natuurlijk leuker om een . Deze van oorsprong museumbank is. Lage wengé houten lattenbank met een lengte van meter.

De houten latten aan de bovenzijde waren niet meer mooi daarom hebben wij de bovenkant afgelakt in (hoogglans) zwart. Martin Visser BZlattenbank Spectrum slat bench. Strak en minimalistisch Nederlands design. Dit is de oorspronkelijke lange en lage versie. Uitgevoerd in volledig massief wengé hout.


Het betreft hier het grootste model met planken. Ben jij al een tijd opzoek naar dit . Vintage lattenbank uit de jaren 60. Dit is een apart model omdat hij relatief klein is en bestaat uit lagen.


Ideaal voor in de hal voor schoenen en sjaals, als . Tara Weldon descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Modern private residence designed just recently by Paragon Group situated in Nashville, Tennessee. Beitskleuren: wengé, zwart. Producent, : t Spectrum?


Herkomst, : Netherlands.

Afmetingen, : 130cm (w) x 68cm (d) x 33cm (h). Er volgen meer exposities in het SMA en Visser ontwerpt en produceert de essenhouten lattenbanken , die inmiddels bijna jaar dienst doen in het . This Pin was discovered by Mathilde van B. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Bijzondere zwart metalen lattenbank met een lengte van 1cm.


De bank verkeert in een goede staat. Verkrijgbaar bij artdecowebwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts