maandag 10 augustus 2015

Sportiom schaatsen openingstijden

Thema ijsbaan IceFun Sportiom is geopend van oktober tot en met februari. Af en toe gaat het zelfs echt sneeuwen. Bekijk snel de openingstijden ! Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom is het gehele jaar geopend!


Bij IceFun Sportiom schaats je bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling terug naar de kade.

Openingstijden fitness, lasergame en schaatsen. Zin om te zwemmen én schaatsen ? Koop je ticket snel en gemakkelijk online. Het zwemabonnement is alle dagen geldig binnen de openingstijden van AquaFun Sportiom , inclusief schoolvakanties.


Het schaatsabonnement is alle dagen geldig binnen de openingstijden van de . Het sportcentrum waar je kunt schaatsen , zwemmen, fitnessen en nog veel meer. Lees hier over de openingstijden , prijzen, parkeren en meer. Op deze funschaatsbaan voor jong en oud glij je door grotten en over kleine heuveltjes!

Ice Fun Sportiom is gevestigd in het Sportiom. Schaatsen is hier één groot avontuur. Kom zwemmen bij Sportiom in het subtropisch zwemparadijs AquaFun of speel een spannend potje lasergame!


De genoemde openingstijden zijn van het zwembad AquaFun, maar kunnen per dag afwijken. Sportiom is een sportcentrum waar van alles te beleven is: zwemmen, schaatsen , squashen en lasergamen. Dagelijks geopend behalve op maandag 13.


Voor exacte tijden ook gedurende de schoolvakanties klik op de roze button. Voor een uniek feestje waarbij je samen met je vriendjes en vriendinnetjes door de grotten kunt glijden, je schaatskunsten kunt delen of het avontuur opzoekt door over heuvels te schaatsen. Vergeet niet je muts, handschoenen en sjaal mee te nemen! Hier schaats je bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling weer terug naar de kade waar je kan genieten van een heerlijke kop warme chocomel. Kenmerken van IceFun Sportiom Gezin met . IceFun Sportiom Van oktober tot februari is schaatssensatie IceFun Sportiom open voor een spannende schaatstocht over de Noordpool waar het soms écht kan sneeuwen.


Er kan nu geschaatst worden tot en met maart. Wil je weten waar je deze kerstvakantie moet zijn voor een gezellig dagje schaatsen ? Welkom bij Sportiom Mededelingen Ons complex is rookvrij! Wij vragen hiervoor uw begrip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts