dinsdag 11 augustus 2015

Schep kopen welkoop

Veel van het gereedschap voor de tuin heeft een steel. Sommige zijn van hout, andere van aluminium, kunststof of staal. Ze verschillen in lengte dus zoek de steel die bij de klus en jouw eigen lengte past.


Dat maakt je werk gemakkelijker en voorkomt rugklachten. In principe zit de steel aan het . Welkoop verkoopt niet alleen spades en batsen maar ook speciale vormen zoals een graanschop, penwortelspade, ballastschop of een stalschep. Spades en batsen zijn er ook in een kinderuitvoering. Naast het eigen Welkoop -merk is ook het exclusieve merk Sneeboer verkrijgbaar. De stelen zijn ook los verkrijgbaar.


Deze Welkoop spade is zeer geschikt voor het spitten, graven en afsteken van grond. De spade een gehard en gepolijst blad met aan beide zijden ronde opstapjes, zodat je met je voet extra kracht kunt zetten. Het stalen werkblad heeft een breedte van 1cm. Dit handige gereedschap is voorzien . Het werkblad is extra gehard en blankgepolijst.


Dit gereedschap heeft een gebogen schopsteel van cm. Dit geeft het hout extra sterkte en voorkomt dat de steel breekt . De het blad heeft een holling, waardoor grond er goed op blijft liggen tijdens het opscheppen. Op zoek naar kindertuingereedschap? De Welkoop graanschop is gemaakt van aluminium en heeft een slijtstrip.


Ook voor de jongste tuinders heeft Welkoop een ruime keuze uit assortiment. MacGyver - Schep en pikhouweelset - Opvouwbaar Pioniersschep - Veldschep inklapbaar. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd . Maar ook de spitvorken en spades van het eigen merk van Welkoop zijn van zeer hoge kwaliteit (mits je niet de goedkoopste spade neemt)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts