donderdag 20 augustus 2015

Mantis tuinfrees onderdelen te koop

Lieton importeur en dealer Mantis. Te koop mantis tuinfrees machine. Ik diverse onderdelen van de mantis frezen te koop. Heb gebruikte onderdelen maar ook nieuwe onderdelen liggen. Beluchters , ontmossers,kantenstekers, frezen, ook.


Vind mantis op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Of weet u misschien een adresje waar ik een carburateur kan kopen. GAARN WIL IK VAN U HOREN HOE IK ONDERDELEN VOOR MIJN MANTIS TUINFREES MOET BESTELLEN.


Nieuwe Stijl Hot Koop boerderij apparatuur landbouwtrekker spare banden cultivator onderdelen. Antonio carraro diesel tuintrekker 2e foto is het handeltje links net verkocht meer onderdelen zijn er niet is er w… T. Een goed werkende 2takt tuinfrees. Deze kan omgebouwd worden naar een heggenschaar.


Het is een multi machine. Defect of incompleet geen proble… T.

Op zoek naar een tuinfrees. Wederom te koop holder tuinfrees met jlo 2takt moter, carburateur lekt benzine. De Mantis - tuinfrees – een kleine maar sterke machine. Super licht en makkelijk wendbaar daardoor.


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt De Onderdelenshop gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Online specialist waar vind ik mantis tuinfrees onderdelen.


Latest searches: ✵ mantis tuinfrees importeur✵ mantis tuinfrees te koop✵ mantis tuinfrees handleiding✵ mantis tuinfrees onderdelen✵ mantis tuinfrees kopen✵ mantis tuinfrees onderdelen te koop ✵ mantis tuinfrees tweedehands . Mantis frees met onkruidborstel voor tussen de tegels. MarktPlaats, jan '1 Putten . Hallo, ik heb tweedehands mantis onderdelen liggen, voor degene die lees meer. Meer dan Grondfrezen te koop op Agri Trader.


Tuinfrees BCS wielige tractor met aanbouwwerktuigen. Weegt slechts 9kg , Gemakkelijk te hanteren, prettig in het gebruik , Krachtige Honda 4-taktmotor, Snijdt door harde zoden, compact aarde of ruig onkruid , Graaft 25cm diep , Handige optionele . Developer : goed en gemakkelijk startende bijna niet gebruikte mantis tuinfrees met benzine motor. Na een jaar onderzoek en sparen heb ik eindelijk alle onderdelen bij elkaar gevonden voor een CNC!


Natuurlijk moet er nog een frees op eerst :idea:. Momenteel is het ff werken geblazen om centjes te verdienen om de stappenmotoren en stappendrivers aan te kopen want dat is een hele grote hap .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts