vrijdag 28 augustus 2015

Tacca chantrieri kopen

Een tropische plant voor de liefhebber van mysterieuze schoonheid! De bloeihoogte is ongeveer meter. De zeer aparte, zwarte bloemen worden geässocieerd met een vleermuis en groeien op lange stelen van een kleinblijvende kamerplant.


Prachtige grote plant met mysterieuze bloemen en kleuren. Wordt door zijn bloemvorm ook wel vleermuisbloem genoemd.

Helaas, dit artikel is momenteel niet leverbaar! Deze tropische rariteit uit Nepal, ook vleermuisbloem, kattensnor of duivelstong genoem trekt alle aandacht. Tacca ( Tacca chantrieri ). Scaevola of de waaierbloem als ideale kuipplant in hangpotten met een lange bloeiperiode. Het is een tropische plant die warmte, vochtig en schaduw vereist.


Het is niet de makkelijkste plant en hij zal verwelken indien de omstandigheden niet goed zijn. Maar wanneer ze wel goed zijn, dan zal hij goed .

Taca Chantrieri, heb ondertussen. Het is niet zo moeilijk om deze plant te houden, maar de luchtvochtighei die hoog moet zijn,. De tacca alle jaren verplanten in verse grond. Deze tacca wordt geleverd met mysterieuze bloemen. Kan bloeien tot ver in het najaar deze oorspronkelijk uit zuidoost Azië.


Tijdens de groeiperiode temperatuur tussen en 30°C. Om de 2-jaar verpotten in. Haar donker paarse bloesems zijn een voet over, met gevleugelde bloemblaadjes en lange meeldraden, die een paar voeten bengelen.


Paradijsvogelbloem, Strelitzia reginae. Pentas lanceolata, Pentas lanceolata. Mastiekboom, Pistacia lentiscus. Pittosporum, Pittosporum. Senna aciphylla, Senna aciphylla.


Sophora microphylla, Sophora microphylla. Vigna caracalla, Vigna caracalla.

Wisselbloem, Lantana camara. Vleermuisbloem, kattensnor of duivelstong wordt de bloem ook wel genoemd. De naam kattensnor heeft vooral te maken met de extreem lange, draadvormige helmdraden. De plant komt voor in het zuidoosten van Azië, het zuiden van China, het oosten van India . Stijl: een bloem, als dieren.


Je vindt het niet erg om ervoor te zorgen dat voor je kopen , dank je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts