donderdag 27 augustus 2015

Waterafsluiter elektrisch

Tip: controleer de elektrische afsluiter regelmatig. Hiermee voorkomt u dat de klep vast gaat zitten door (kalk-)aanslag. Een lekkage alarm kunt u eenvoudig testen door de sensorcontacten even tegen metaal te houden.


Het Magneetventiel-mm is bedoeld voor het regelen of doseren van de watertoevoer in een vijver, . Ze worden geregeld met een elektromotor. Ze zijn zeer robuust en energiezuinig, omdat ze alleen stroom verbruiken tijdens het schakelen.

Vaak worden ze ingezet in verwarmingssystemen als . Dit is een elektrisch bedienbare afsluiter (een elektrisch bedienbare waterkraan) om een waterleiding of een leiding met andere vloeistof open of dicht te kunnen schakelen. Als u spanning op de spoel zet gaat de kraan open (dus in rust is deze afsluiter gesloten). Kogelkraan Materiaal: Behuizing: messing vernikkel Kogel: Messing verchroom Dichting: Teflon Temperatuurbereik: -°C tot max. Zeer energiezuinige en robuuste weg elektrische kogelkraan van JP Fluid Control om leidingen elektrisch te openen of sluiten.


Deze afsluiter is geschikt voor vloeistoffen en gassen (-tot 1graden Celsius) en wordt . Danfoss magneetafsluiterhuizen en elektrische spoelen worden normaal afzonderlijk geleverd en daarna gecombineerd. Via traploze regeling van de spoelstroom kan de armatuur in elke positie in de armatuurbuis worden geplaatst , zodat de afsluiter in elke stand kan worden ingestel van volledig gesloten tot volledig . Nodulair gietijzeren vlinderklep met EPDM voering voorzien van elektrische aandrijving 230V.

Deze innovatieve regel- en inregelafsluiters voor verwarmings- en koelsystemen combineren de belangrijkste waterzijdige functies voor inregeling en regeling in één afsluiter. Elektrisch bediende kogelkraan 230V. Maximale werkdruk bar. Een brede keus in toebehoren.


Zowel elektrisch - als pneumatisch bediende afsluiters beschikbaar. De Power Quick module is een uniek systeem waarbij eenvoudig zelf een handbediende afsluiter om te bouwen is naar een geautomatiseerde afsluiter. Zelfs na installatie van de handbediende. Regelfunctie als optie).


Het werkingsprincipe van een elektrisch gestuurde afsluiter berust op de bekrachtiging van een spoel in de motor, met een standverandering van de afsluiter als gevolg. Andere producten in de groep Membraanafsluiter elektrisch bediend - RPE. Kogelkranen zijn door hun grote doorlaat, betrouwbaarhei en lange levensduur het meest gebruikte type afsluiter. Hierdoor is er ook een enorme. De kogelkranen van Mattech zijn in handmatig bediende, elektrische en pneumatische uitvoeringen beschikbaar.


Behalve de druk is ook de frequentie van het . Een afsluiter is een mechaniek om de doorstroming van een medium te regelen ( gas, vaste stof, slurrie, of vloeistof), door het (deels) openen of sluiten van een of meer doorstroomopeningen. De afsluiter kent vele toepassingen, zowel in de industrie als in huishoudens. Afsluiters kunnen voorzien zijn van een soldeer-, . Omdat met een korte kwartslag deze geheel gesloten dan wel geopend kan worden, is het daardoor een snel te bedienen afsluiter.


Toepassingen zijn er onder meer in watervoorziening, gasvoorziening, scheikundige nijverheid en elektrische centrales.

Een soortgelijk principe, met een draaiende schijf in plaats van een . Alle producten binnen deze productgroep : Onlangs bekeken. HMF met dubbelwerkende pneumatische aandrijving fig. Het succes komt door het relatief eenvoudige, onderhoudsvriendelijke ontwerp waar-. Aan elektrische aandrijvingen in een industriële of maritieme omgeving worden hoge eisen gesteld. Waterklep met slang-aansluitingen.


Eenvoudig te installeren waterklep, werkt als een elektrisch bedienbare kraan. Hiermee kunt u bijvoorbeeld automatisch water bijvullen in een vijver of aquarium. De elektrische waterklep werkt op veilige Volt gelijkspanning, bijvoorbeeld uit een netadapter. Zolang de magneetspoel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts