donderdag 20 augustus 2015

Husqvarna rider gebruikt

Gebruikt Ophalen of Verzenden. Voor iedereen een voordeel. Klik op het plaatje om meer details te zien. PH Coevorden, Nederland.


Motorvermogen: kW, hydrostatisch, Zijafvoer, Werkbreedte: 0. Tweedehands - Niet meegedeeld - Zitmaaier.

Duitsland - Olfen ( Nordrhein-Westfalen ). Bent u op zoek naar een frontmaaier? Lemmen Tuin en Park heeft een groot aanbod van frontmaaiers voor u op voorraad. Bij ons kunt u terecht voor zowel een gebruikte als nieuwe frontmaaier. Uiteraard bent u ook voor een nieuwe frontmaaier bij Lemmen aan het juiste adres. Husqvarna AKKU RIDER , CM SCHNITTBREITE.


Marktplatz für gebrauchte Landmaschinen. Rider besturingssysteem. Wij wensen de eigenaren veel werkplezier met deze mooie machine.

Diverse gebruikte maaidekken voor uw husqvarna rider. Het BioClip maaidek is een mulching maaidek die het gemaaide gras verhakseld zodat het terugvalt tussen het gazon, het maaidek is eenvoudig open te klappen zodat de onderkant goed valt te reinigen. Eenvoudig zoeken naar gebruikte landbouw- en bouwmachines?


MET EEN HUSQVARNA RIDER IS GRASMAAIEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT. Vraagt uw gazon te veel tijd en moeite? De combinatie van controle, comfort en efficiëntie maakt uw werk niet alleen gemakkelijker, u geniet ook van de rit! Welkom bij TUIN MACHINE SERVICE KERSTEN.


Hydrostatisch aandrijving, heeft onderhoudsbeurt gehad. Nette machine, is geschikt voor mulchen. Machine heeft nieuwe motor BS. Het compacte ontwerp zorgt voor eenvoudige . Staat er voor u geen gebruikt maaidek bij, vraag er dan naar bij een van onze medewerkers. Deze accu rider gebruikt geen benzine of olie waardoor uw machine minder onderhoud heeft dan een benzine aangedreven rider.


In verschillende standen regelbaar. Lift voor onderhoud zitmaaier 3mnd oud gekocht voor. Ariens Ariens IKON-X zero turn zitmaaier 26.


Bijzonder wendbare professionele zitmaaier met extra groot ProFlex chassis, dankzij knikbesturing, het aan de voorzijde gemonteerde maaidek en de traploze hydrostatische transmissie valt deze machine zeer goed te . Aan de voorzijde gemonteerd maaidek voor optimale toegankelijkheid.

Combi maaidek van cm. Service positie voor eenvoudig onderhoud. Comfortabele bestuurderspositie. Accessoires voor veelzijdig gebruik het hele jaar door. Direct geld en vrijwaring!


Simplicity Express zitmaaier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts