donderdag 6 augustus 2015

Tongelreep golf

Deze golfclub heeft holes, golfbanen en krijgt uit beoordelingen (reviews) als gemiddeld cijfer een 4. Golfcampus De Tongelreep speelt in op trends en ontwikkelingen in de golfsport die vragen om nieuwe concepten. Zeven van de negen holes hebben twee greens of afslagplaatsen. Hierdoor is uw tweede ronde anders en net zo uitdagend als de eerste ronde.


GCC De Tongelreep beschikt tevens over een mooi aangelegde par-baan met zes uitdagende holes (geen GVB vereist). In het weekeinde is spelen op onze baan door gasten .

De golfbaan ligt in een mooi parklandschap met licht glooiende fairways en greens die om accuratesse vragen. Interessant gelegen bunkers en waterpartijen maken de baan uitdagend. Er is creatief omgegaan met de . Praktische informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden, reistips, accommodatie en meer. De fairways zijn relatief smal en de greens niet al te groot, waardoor accuratesse wordt gevraagd.


Golf - en Countryclub De Tongeleep beschikt over een mooie 9-holes parkbaan met licht glooiende fairways. In combinatie met de interessant gelegen waterpartijen en bunkers wordt de baan als uitdagend ervaren. Verzamel nachten en ontvang er gratis!


Bekijk onze beste opties, met Prijsgarantie.

Bezoekers kunnen enige overlast ervaren in verband met een . De Tongelreep wil beginnende, gevorderde en vrije golfers een accommodatie bieden voor onbeperkt en aantrekkelijk oefenen en spelen. No Expedia cancellation fee. SR 1par Character Golf and Countryc. Voor de allerlaatste keer was het welbekende golfslagbad van zwembad De Tongelreep in Eindhoven maandag open. Nog één keer van de glijbaan.


Als eindactie is de toegangsprijs de afgelopen dagen steeds met een euro . Featuring up-to-date information on top attractions, accommodation, travel tips and more. Find the top hotels with No Cancelation Fees at Travelocity. Dit besluit volgt op een evaluatie- en verbeteringstraject dat de golfclub dit voorjaar in gang gezet heeft en dat geleid heeft tot een nieuw bestek voor het onderhoud van de golfbaan. De oppositie in de Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdagavond nog geprobeerd om de sluiting te voorkomen, maar dat mocht niet baten.


De coalitie (bestaande uit de PvdA, SP, Den GroenLinks) . Het golfterrein telt holes en beschikt over de A-status. Het terrein is gelegen aan de zuidkant van Eindhoven, nabij het recreatiegebied Genneper Parken. In het kader van de NGF Competitie speelt het team van De Swinkelsche Heren Senioren vandaag de wedstrijd op Golfbaan De Tongelreep in Eindhoven. Alle details over de NGF Golfcompetitie en onze enthousiaste teams vind je HIER.


Almeerderhout Golf Club ~ Blauw — Tree Cover! Ryder-cup wedstrijd tegen golfclub de Tongelreep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts