donderdag 13 augustus 2015

Bar de duker spakenburg

Bar De Duker , Bunschoten. Openingstijden Maandag: 15:tot ? De duker restaurant Bunschoten Spakenburg op Telefoonboek. Veel gasten genieten graag nog even van een drankje of een snack in onze zwemmersbar.


De Duker is heel goed te bereiken en biedt gratis parkeergelegenheid.

De meest volledige site met ruim 66. De officiële website van Café Restaurant de Duker in Noordwolde, Friesland. Bikkersweg 9 Bunschoten- Spakenburg. Je bent van harte welkom voor een lekker hapje eten, ook zonder entree van het zwembad.


Voorzieningen restaurant. Geschikt voor kinderen . See photos and tips from visitors to Zwem- en recreatiebad de Duker.

Kippenvleugels zijn hier echt heel lekker. Misschien wel lekkerste van. Temidden van andere sportvoorzieningen ligt de Duker aan de rand van Bunschoten- Spakenburg. Het zwembad heeft zowel zwem- en recreatiemogelijkheden binnen als buiten. De hoofdreden voor deze overstap is duurzaamheid.


Naast recreanten komen dagelijks veel leskinderen, aquasporters, senioren en clubleden naar het bad. De manager van het project, Hille de Graaf: “De gemeente Bunschoten streefde ernaar de stookkosten bij de overstap in ieder geval gelijk . Ook uw bedrijf kan onze stichting steunen. Dit kan met een financiële bijdrage, maar wellicht kan uw . Kraamcentrum Bunschoten- Spakenburg. Locatie: Bunschoten- Spakenburg , Provincie Utrecht, Nederland. Bekijk het volledige profiel van Wilco de Graaf.


Zwembad De Duker in Buntschoten- Spakenburg bezocht. Een klein zwembad met een meter wedstrijdbad en een recreatiebad met meter. Naast het golfslagbad bevindt zich een bubbelbad en zwemmersbar.


Centraal gelegen in Nederlan nabij het landbouwgebied de Kraats, waar Van Heemskerck Düker meteen aan het fotograferen sloeg, nabij het klederdrachtarchief Spakenburg -Bunschoten en niet al te ver gelegen van de volkskundige enclave Hierden.

Horeca B (café, bar , discotheek, etc.): . De fotograaf, tevens hoofd van de Fotodienst en lid . Duker , kort voor het zwembad zult u het Denksportcentrum van En Passant aantreffen. Of je nu komt om plezier te maken, of om sportief te zijn: in zwembad de Duker ben je voor alle zwemactiviteiten op het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts