maandag 24 augustus 2015

Beamix betonmortel

Doordat in de betonmortel bepaalde bindmiddelen zijn toegepast is de betonmortel ecologisch. Zo geeft de betonmortel een CO²-reductie van ten opzichte van normale betonmortel. De betonmortel is grijs van kleur en geschikt voor . Bezorgkosten voor dit artikel: € 3-.


Toegepast bij het storten van gewapende en ongewapende betonconstructie zoals: funderingen, ( zwaluwstraatplaat) vloeren, poeren en lateien.

Betonwerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen, het maken van garage opritten, tegels en vijvers. Speciale eigenschappen: . Beamix Constructiebeton 1grijs kg. Voorgemengde mortel voor het storten van (on) gewapende funderingen en betonnen vloeren en het vastzetten van palen.


Geeft een sterk en duurzaam resultaat. Na toevoeging van water gebruiksklaar. Bindmiddel, hoogovencement CEM III (EN 197-1). Aantal maanden houdbaar, 24.

Milieuklasse, XXCXDXSXFXA2. NoMix Beton , voor het snel vastzetten van o. Voor een snelle verharding en groot. Omschrijving vlgs EN 206-1. Heb zelf lantaarnpalen in de tuin gezet (zo,n hoog)op die manier, en geloof me: Het genoemde mengsel wordt kei en kei hard!


Koop nu en betaal pas over dagen! Betonmortel 1- nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Deze mortel mengt makkelijker en verwerkt prettiger dan de standaard betonmortel.


Ook is het beton uiteindelijk gladder af te werken. De lichtgewicht betonmortel is geschikt voor het maken van (on)gewapende betonconstructies en funderingen,. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont betonmortel folder aanbiedingen op trefwoord. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Bij gelijke sterkte, tot lichter construeren van betonconstructies.


Minder tillen, makkelijker mengen, gladder af te werken. Over houthandel bos houthandel bos is gevestigd in austerlitz, een dorpje vlakbij zeist (utrecht).

Met jaar ervaring is . Voor het downloaden van bijlagen heeft u een account nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts