vrijdag 14 augustus 2015

Tongelreep openingstijden

Een dagje uit, baantjes zwemmen, trimmen of therapeutisch zwemmen. Op deze pagina vind je de openingstijden van de verschillende baden. Van Baby- en peuterzwemmen tot meer bewegen voor ouderen en van Waterbootcamp tot Snorkelen.


Zeker weten dat je alles zeker weet. Heerlijk een dagje zwemmen, genieten van het water, baantjes zwemmen of therapeutisch zwemmen.

Ottenbad kunnen alle zwemmers hun hart ophalen. Hier vind je de openingstijden van beide zwembaden. In vakanties en op feestdagen kunnen aangepaste openingstijden gelden.


Of wat dacht u van therapeutisch zwemmen en trimzwemmen ook dat is allemaal mogelijk bij de Tongelreep. Bekijk hier de openingstijden van ons zwemparadijs: . Tongelreep heeft een heel zwemparadijs voor de recreatieve zwemmers. Het recreatieve bad en het Pieter van den Hoogenband zwemstadion vormen samen het zwemcentrum de Tongelreep.

Contact, tarieven en openingstijden Tongelreep. Voor recreatieve zwemmers is iedere zondag het 25-meterbad geopend. Suis van de Suisbuis, maak. De bovenstaande openingstijden gelden tevens voor het buitenba die voor een bepaalde periode geopend is bij mooi weer.


Hoewel het voor de meesten geen verrassing is, komt het nieuws dat de deuren vanaf september gesloten . De genoemde openingsijden gelden voor het baantjes zwemmen. Voor de overige activiteiten verschillen de tijden. Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Openingstijden recreatieschaatsen tijdens schaatsseizoen Het schaatsseizoen eindigt dit jaar op Zondag Maart. Verder is er een Businessclub waarvan onze zakelijke sponsors lid zijn.


Vrijwilligers en mantelzorgers zijn goud waard voor de samenleving! Daarom wordt de actie van het gratis passe- partout verlengd. Helaas is het golfslagbad niet meer toegankelijk dit i. Dan vind je hier alle informatie over bereikbaarhei parkeren en openingstijden van het zwemstadion.


Eindhoven voor de dertiende editie van de Swim Cup?

U kunt (gratis) parkeren op de grote parkeerplaats tussen het zwemcentrum en het ijssportcentrum (parkeerplaats Genneper Parken ). Velen hebben hier vast wel eens een dagje gezwommen. Daarnaast zag ook gemeente . Ga in de spannende Turbo Tol en de adembenemende suisbuis. En we hebben plannen om een nieuw of gerenoveerd zwembad te realiseren wat duurzamer wordt, de huidige gebruikers beter te faciliteren en toegankelijker wordt voor het recreatiezwemmen zowel wat betreft betaalbaarheid als wat betreft de openingstijden. De PvdA heeft opgevangen dat het aanbod . Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!


The most innovating swimming pool ever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts