maandag 24 augustus 2015

De viergang fitness

Fitness kan je voor vele doeleinden gebruiken. Dit verschilt per persoon door de verschillende doelstellingen. Denk hierbij aan afvallen, sportprestaties ondersteunen, vetpercentage verlagen, spiermassa vergroten, . WIJ VINDEN PERSOONLIJKE BEGELEIDING BELANGRIJK.


Onderstaand zie je onze algemene openingstijden.

De specifieke tijden voor onze lessen zijn te bekijken via het lesrooster. NAW-gegevens en mobiele . Bel nu voor een afspraak! Trainingslocatie, sportcentrum de viergang.


Het dorp ligt tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Pijnacker is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Bij het dorp ligt de buurtschap Vlieland.


Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst.

Ons centrum vindt u in het schitterende sportcomplex de Viergang. Sportschool of fitnessstudio. Laat op tijd weten dat je verhuist. Wordt dit project nog verder uitge- breid? Nu is het nog klein, maar dit jaar willen we het project landelijk uitrollen.


Een uurtje bewegen in de fitnesszaal of aerobic op muziek . Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad. Alle baden zijn tijdens het recreatief zwemmen . Van harte gefeliciteerd! De uitreiking vond tot nu toe plaats tijdens de Nieuwjaarsreceptie van . Vanaf maart kan er gestemd worden op jouw favoriete fitnessclub of personal trainer! VOORDELEN - MTC de Viergang b. Bootcamp is zeer geschikt voor de fitte sporter, maar ook voor diegenen die conditie en spierkracht. Questions about this page?


This LinkedIn Company Page was automatically created by LinkedIn. This Company Page is not currently maintained by, endorsed by or affiliated with the company.

Dansen in Lansingerland. Informatie: Helga Sauer geeft les in Het Baken-Berkel en Rodenrijs en De Ackers - Bergschenhoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts