dinsdag 11 augustus 2015

Plantnet app nederlands

Het is ontwikkeld door wetenschappers van vier Frans organisaties (Cira Inra, Inria en Ird) en de Tela Botanica netwerk, met financiĆ«le steun van stichting Agropolis. Onder andere, het omvat een automatisch identificatie . Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over PlantNet. Download PlantNet en geniet ervan op je Apple TV.


Er bestaat sinds kort een Shazam ( software om muziek te herkennen, red.) voor planten.

Plantnet helpt je je kennis over planten bijsturen. Trek een foto van eender welke plant en krijg je tuin in een mum van tijd zomerklaar. Iedereen kent de Shazam- app. Je hoort ergens een vette schijf, opent Shazam en hopsakee.


Je kent de titel en de uitvoerder van die moordsong. Zou het niet handig zijn mochten er zo nog Shazams bestaan? It is organize in different databases.

Please choose the one corresponding to your location. Toggle navigation plantnet. Vogels in Nederland Gratis! PlantNet is makkelijk in gebruik en geeft over het algemeen goede resultaten weer.


Momenteel is de app al in staat meer dan 6. Deze app vergelijkt een door jou gemaakte foto met een database en herkent zodoende de plant, werkt redelijk goed moet ik zeggen. Heb je net een Android-toestel gekocht, dan is het interessant om te weten welke Nederlandse apps je zoal kunt gebruiken. We geven hier een lijst van Nederlandse apps die de moeite zijn om te installeren. PlantNet is een app die werkt als een soort Shazam voor planten: je identificeert ontelbare soorten wilde planten met je mobiele telefoon.


How to use it to identify plants and flowers. Vier Franse onderzoeksinstellingen (Cira INRA, Inria en IRD) en Tela Botanica hebben een planten- app ontwikkeld die in staat is meer dan 6. Botanische tuinen Nederland tonen Kroonjuwelen. De app kan op dit moment al meer dan 6. Determineer je eigen urban jungle. Ik ben dol op planten maar het doorakkeren van stapels botanische gidsen is minder aan mij besteed.


Daarom ben ik erg blij met de app PlantNet , met een foto kan ik zo zien om welke plant het gaat.

Een Shazam voor planten, eindelijk! Deze kun je natuurlijk nooit allemaal kennen. Maar maak je geen zorgen er is een app die je hierbij helpt! Observation and help for the identification of wild plants. Languedoc-Roussillon, France.


En dus bedacht een plantenliefhebbend genie een app : PlantNet. Denk: Shazam voor planten. Advertentie - Lees hieronder verder. De werking is eenvoudig: je neemt een foto van de bestreffende plant en een enorme database wordt doorgespit op zoek naar de bewuste naam.


Je kunt de app ook gebruiken voor het vertalen van een gefotografeerde tekst. United States and has signifiant toxicity. Elaeagnus pungens Thunb.


PlantNet can help you pinpoint whether the fruits from that strange plant near your house are safe to eat. It contains millions of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts