dinsdag 18 augustus 2015

Openingstijden borgelerbad deventer

Wil je werken aan je conditie? Banenzwemmen is een ideale manier om te werken aan je fitheid. Het is gezond voor je lichaam en werkt erg ontspannend. Het binnenbad is geopend van 07.


Lees verder → Meer weten. Het Borgelerbad in Deventer leent zich uitstekend voor banenzwemmen. Er zijn speciale tijden. Trek dan baantjes in het wedstrijd- en instructiebad van De Scheg en in het binnen- en buitenbad van het Borgelerbad. Let op: onderstaande openingstijden kunnen tijdens schoolvakanties en op feestdagen afwijken.


Het 25m buitenbad is het gehele jaar (ook in de winter) geopend voor banenzwemmen. In het binnenbad vinden onder andere aquasporten en zwemlessen plaats. Sportbedrijf Deventer De Scheg Vacatures Contact Twitter. Borgelerbad - Een andere De Scheg websites site Openingstijden Tarieven Adres Agenda Webshop.


Op deze website proberen wij iedereen zo volledig mogelijk te informeren. Heb je echter nog vragen, neem contact met ons op via onderstaand formulier. Kom recreatief zwemmen bij het Borgelerbad ! Binnen in ons m binnenbad waar onze startblokken geliefd zijn bij kinderen.


In de winter is ons trimbad buiten verwarmd en voorzien van een aangename temperatuur. Bekijk alle tarieven van het Borgelerbad eenvoudig in het tarievenoverzicht. De buitenbaden van het Borgelerbad zijn geopend voor recreatief zwemmen t/m zondag september.


Het zomerabonnement biedt deze zomer onbeperkt recreatief zwemplezier in de buitenbaden van het Borgelerbad. Een zomerabonnement is geldig van zaterdag april t/m . Feitelijke gegevens laatst gecontroleerd op maart 2017. Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op augustus 2015. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.


Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts