woensdag 19 augustus 2015

Flymo onderdelen bestellen

Wij zijn een gespecialiseerde vakhandel die u graag het juiste advies geeft. Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarbij verliezen wij betaalbaarheid niet uit het oog.


Met behulp van het productnummer ( begint met een is 9-cijferig en kunt u vinden op het type plaatje op uw machine ) vindt u al snel de juiste onderdeeltekening, met daaronder de onderdeelnummers. Staat het artikel niet in onze webshop ?

U kunt deze dan wel bij ons bestellen. In onze webwinkel vindt u diverse onderdelen voor tuin- en parkmachines en gereedschappen. Flymo - fly0dubbele auto draadspoel. Kerstma-Heida, landbouw, tuinbouw en doe-het-zelf al meer dan jaar. Vind flymo op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Dan ben je bij Kees van der Spek Tuinmachines B. Gratis verzending - € 5.

Bestellen bij Shoptuingereedschap. Koop je tuingereedschap en onderdelen met klik. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Als jij thuis een flymo tuinmachine hebt staan, dan wil je natuurlijk als er een defect ontstaat graag dat er onderdelen zijn wel.


Order- en verzendkosten Nederland € 95. Betaal veilig met iDEAL, Maestro, Visa, MasterCard en V pay. Met kabelopbergmogelijkheid. Vaste tweede handgreep en inklapbare planten . Onderdelen voor tuinmachines bij de speciaalzaak: Hooghiemstra Hardegarijp bv. Mocht u een onderdeel nodig hebben dat wij niet op voorraad hebben, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen.


Soort draadspoel 1-draads Passend voor Minitrim Aut… €8. Zoekresultaten voor: Gras is groener in uw tuin met de grasmaaiers en zweefmaaiers van Flymo. Wil je veilig werken met een kettingzaag? Vergeet dan niet een zaagbroek met laarzen en handschoenen aan te schaffen. Een veiligheidshelm beschermt ook je gezicht, gehoor en hoofd.


Een extra ketting met vijl mag ook niet ontbreken. Bij grastrimmers gebruik je een draadspoel, ook handig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts