vrijdag 21 augustus 2015

Tuindorado oosterwolde

Uitgebreid assortiment woon- en tuinartikelen, van tuinmeubels tot potgrond en van planten tot barbecues. Drie vestigingen in Friesland. Koopzondag en Kerstmarkt in Oosterwolde.


Veel winkels zijn open en in Oosterwolde staan veel kramen met leuke cadeau ideeën. Faunafleur Oosterwolde is deze Zondag geopend van - uur.

Door de dagelijkse inkoop hebben wij iedere dag verse bloemen staan en kunnen wij met 1 zekerheid de dagen versgarantie aanbieden. Bezoek een van onze winkels! Als klantenkaarthouder ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief waarmee je altijd als eerste op de hoogte bent van seizoensinformatie, tips, nieuws, acties en puntenpakkers.


Bij elke besteding van € 1. Deze punten kan je gebruiken bij je volgende aankoop. Door dagelijkse inkoop op de grootste bloemenveiling ter wereld en regelmatig contact met vele kwekers kunnen wij u een breed en scherp geprijsd assortiment. Door de inkoopkracht van meerdere tuincentra en dagelijkse inkoop op de grootste bloemenveiling ter .

Er zijn zogenaamde stapelblokken om muurtjes te creeëren maar ook prachtige tegels voor terrassen. Tuindorado Klantenkaart. Ook kleine ronde stenen om ruimtes tussen paden op te vullen behoort tot de mogelijkheden.


Wij hebben zowel vaste hokken of looprennen. In ons assortiment hebben wij diverse aquariums met pomp en eventueel verwarming. Zoek je nog een cadeautje voor jezelf of iemand anders? Dan slaag je vandaag vast in Oosterwolde ! No automatic alt text available.


Tjitske Teijema-Willems, Wieger Visser and others like this. Ze kopen een groot deel van de groenproducten zelf op de veiling in. Wij letten scherp op de prijs”, vertelt . Elk seizoen weer verrassend anders maar altijd groen en voordelig.


Privacy Policy - Terms of Service - Maps Terms. Looks like you' ve reached the end. Drachten - Gorredijk - Wolvega.

Neem contact op voor meer informatie. Deze cadeaubon is bij een groot aantal tuincentra in Nederland te besteden. Uiteindelijk werd het een close finish en trok vereniging Oosterwolde met punten aan het langste eind en werd hiermee dag winnaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts