vrijdag 28 augustus 2015

Ilex op stam

Deze Ilex is in meerdere. De boom dient dan wel beschut aangeplant te worden en in zijn jeugd beschermd te worden tegen koude oostenwind. De stam is grijs van kleur en later ondiep gegroefd. Het jonge blad is scherp hulstachtig getant waaraan hij ook zijn tweede naam te danken heeft.


Koop nu de Hulst op stam ( Ilex aquifolium) v. De Steeneik is zeer winterhard.

De Steeneik is makkelijk in onderhoud. Quercus Ilex is een groenblijvende boom. ILEX DG - Bol op stam 80. Binnen 2-werkdagen bezorgd! Schrijf als eerste voor dit product een beoordeling.


Afbeelding van Ilex Dark Green. Heb je schoenen die je niet meer draagt? Op Marktplaats zijn ze zo verkocht.

De bolvormige Ilex Myrthifolia op stam , door het stekelige, kleine blad ook wel Ananashulst genoem vormt een warm welkom bij uw voordeur. In combinatie met Skimmia Reevesiana of Helleborussoorten zorgt de Ilex voor een sfeervol herfst- en winterplaatje. Ilex Aquifolium Myrthifolia is een scherpe Hulstsoort en . Het is een zelfbestuivende soort, dus er hoeft geen andere hulst soort in de buurt te . Mooie groenblijvende Ilex op stam. Het blad is groen en niet-stekelig.


In het voorjaar verschijnen onopvallende bloemen en het najaar verschijnen dan vele prachtige rode bessen. Verlangt een plekje in de zon halfzon en stelt weinig eisen aan de bodem. De leisteeneiken worden op onze kwekerij zorgvuldig opgekweekt tot schermen en leivormen. Het opkweken en opvolgen van deze bijzondere eiken is één van de belangrijkste taken op onze kwekerij.


Wij kweken zowel enkelstammige als meerstammige leisteeneiken. Ton van Zoest Boomkwekerij. Ton-van-Zoest-Boomkwekerij. Kwekerij van Ilex op stam , Buxus Stam ,duo.


Euonymus ponpon, Ligustrum Delavayanum op stam. Jonge twijgen zijn geelviltig. Oude takken buigen sterk door waardoor een brede ronde kroon ontstaat.

Het leerachtige blad is scherp .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts