maandag 31 augustus 2015

Zwembad de viergang prijzen

Meerbadenkaart Op een meerbadenkaart kunt u keer zwemmen voor de prijs van 10. U kunt bij ieder bezoek een bon meekrijgen, waarop alle gegevens staan. De geldigheid van uw meerbadenkaart is bij aanschaf jaar.


Bij langdurige ziekte kunnen wij uw pas tijdelijk stop zetten, wanneer u dit bij . Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad.

Alle baden zijn tijdens het recreatief zwemmen . Neem een duik in het diepe, een ritje van de glijbaan, met zijn allen door de draaikolk, even naar buiten zwemmen en daarna heerlijk bubbelen in het bubbelbad. Bent u lid van de sportschool in De Viergang ? Betaal dan een speciaal tarief van €150! Delen: Op de hoogte blijven?


Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief . Spelen in het recreatieba leren zwemmen of aan de conditie werken in het wedstrijdbad? Dat kan in zwembad De Viergang in Pijnacker.

Een ontspannen dagje zwemmen in Pijnacker? Kom naar zwembad De Viergang. Bij mooi weer kunt u zonnen op de ligweide buiten. Sportcentrum De Viergang is toegankelijk voor iedereen.


Zwembad De Viergang in Pijnacker. Met alle zorgverzekeraars hebben wij contracten afgesloten met daarbij de door de zorgverzekeraar vastgestelde tarieven. Uw behandelingen worden door ons bij deze zorgverzekeraars in rekening gebracht. Erg leuk peuterbad: een ware waterspeeltuin!


Daarnaast ouder en kindzwemmen op dinsdag en donderdag en speciaal voor de zwangeren, een les om te ontspannen. Erg fijn zwembad voor ouders in en rondom Delft! Henny Kool voor de nieuwe entree van zwembad de Viergang. Pijnacker - Aan de rotonde op de hoek van de Noordweg en de Sportlaan in Pijnacker bevindt zich sportcomplex De Viergang.


Het centrum herbergt een sporthal, waar . Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen , gunstige levertijden en vanzelfsprekend de service en kwaliteit die u van Bezo gewend . Veel kijk- en koopplezier! Voor de snelle beslissers tot en.

Pijnacker-Nootdorp kent grotere en kleinere binnensportaccommodaties. Onlangs is het zwemba met glijbanen en diverse attributen, gerenoveerd. Aan het eind van elke maand vindt er een trekking plaats voor een groot aantal prijzen uit de kaarten die op dat moment binnen zijn bij het Nationaal.


Imiddels wordt er hard gewerkt in het bekende Pijnackerse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts