maandag 24 augustus 2015

Beukenhaag

Een beukenhaag is een prachtige omlijsting van uw tuin. Naast de gewone beuk wordt de haagbeuk (Carpinus betulus) veel gebruikt als haag. De beuk is inheems in Europa en . Er is zowel een groene beuk als ook een rode beuk variĆ«teit leverbaar.


De populariteit van de beuk heeft deze te danken aan het mooie bla dat het grootste deel van de winter in verdorde toestand aan de struik blijft hangen.

Bestel eenvoudig via onze webshop. Scherpe prijzen van eigen kwekerij. Koop of Verkoop beukenhaag op Marktplaats.


Dan is de prijs van ook het goedkoopst omdat de beuken dan met blote wortels geleverd kunnen worden. Buiten het seizoen kan dit alleen in pot en zijn de prijzen vele malen hoger. U kunt ervoor kiezen om een dubbele of een enkele rij te planten.


Er valt heel wat te weten bij het kopen, transporteren, aanplanten en onderhouden van een haagbeuk of een beukenhaag. Zo begint het al met de keuze tussen de twee.

Beide soorten zijn inheems, lijken sterk op elkaar op het eerste zicht maar behoren toch tot een andere familie en hebben enkele . Momenteel is de beukenhaag een bekend beeld langs de straten. De Haagbeuk Carpinus betulus laat een deel van zijn blad al los gedurende de winter. Prachtige frisse hagen met . Ben je op zoek naar een beukenhaag ? Of heb je hulp nodig bij het planten van een beukenhaag ? Groene en rode beukenhaag koopt u bij Tuinpant.


Lees hier alles over beukenhagen ! Het succes van een mooie beukenhaag hangt heel erg af van de manier waarop je ze plant. Een gelukkige beuk groeit zoveel sneller en voller uit dan een plant die zonder veel zorg in de grond is geduwd. Wat is precies het verschil tussen haagbeuk en beukenhaag ? Beukenhaag koop je eenvoudig online bij bol. Ik doe mijn beukenhaag weg.


Is gratis maar u moet ze er zelf uit halen. Ik geef het niet weg in stukken, enkel in zijn geheel. Is ongeveer … Gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts