maandag 10 november 2014

Zwembad de lansingh zwemles

In januari euro korting op een badenkaart. AM Krimpen aan den IJssel. Locatiemanager: Esther van Rijn . CT Capelle aan den IJssel. Dit kan in zwembad de Lansingh.


Wij bieden verschillende soorten turbo cursussen aan voor het A-diploma.

Zit je bij ons op zwemles en wil je keer in de week zwemmen? Zwembad De Lansingh irriteert zich aan gehandicapten! Als vader van een gehandicapte zoon, ben ik het moreel verplicht om een ervaring bij zwembad De Lansingh te delen. Vanaf het moment dat je kind jaar wordt, kun je jouw kind inschrijven voor zwemles. Robbie heeft een soort angst en moet . Je kind komt dan op een wachtlijst.


Je kunt je kind hier digitaal inschrijven. Inschrijven bij de receptie. Met de pas krijg je gratis toegang of flinke korting bij de Rotterdamse zwembaden !

In zwembad De Parrel haalt uw kind op een veilige speelse manier het zwem- ABC. Overlevingszwemmen voor peuters. Zwemmen met medische indicatie. Zwemvereniging KZV de Lansingh.


Onderwatersportvereniging SDV Sepia. Nu in uw hand snel en overzichtelijk informatie over al het Lansingh nieuws, zwemles , leerling volgen, activiteiten, zwemverenigingen, evenementen, lesrooster, openingstijden en tarieven. De komende periode zult u onze gast zijn samen met uw kind die de . Bezoek zwemles per maand januari februari maart april mei juni.


En daar is alleen een buitenzwembad. Niks mis mee om daar te leren zwemmen, heb ik zelf ook gedaan. Met vier kinderen thuis en een eigen zaak was het voor mijn ouders gewoon niet te doen om met ons allemaal naar zwemles te gaan. We gingen vanaf groep schoolzwemmen met school en zo haalden we alle vier. Bijgevoegde Raadsinformatiebrief.


Naast het standaard zwemlesaanbod komen er mogelijkheden voor: privé lessen, kleine groepjes lessen, vakantie bijspijkercursussen en turbozwemlessen. Ook is het zwembad zich in het . Prive- zwemles per uur (max. deelnemer(ster)s).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts