maandag 17 november 2014

De bonte wever aanbieding

Even heerlijk ontspannen en genieten! U betaalt één vaste prijs voor een compleet arrangement. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en . Laat u aangenaam verrassen door het complete aanbod! Met ons handige all-in arrangement geniet u standaard van: een overnachting .

Vergelijk alle grote reiswebsites in een keer. Beoordeeld met een uit 4beoordelingen. De Bonte Wever Assen – Vind de beste deal bij HotelsCombined.


Speciale weekend aanbiedingen , hotel arrangementen en last minutes! Bekijk de beste aanbiedingen , hotelinformatie en klantbeoordelingen. Boek gemakkelijk online!


Het stadscentrum en het Drents Museum van Assen bereikt u met de auto in minuten. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie.

Diverse leuke activiteiten. Klik op een prijs voor de totaalprijs. All Inclusive Drenthe.


Locatie Accommodatie Bij de Bonte Wever Assen in Assen zit je bij het congrescentrum, op korte afstand van Drents Museum en TT Circuit Assen. Dit hotel met sterren ligt in de regio van Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Orvelte. Kamers Doe of je thuis bent in één van de 1klimaatgeregelde kamers met een . Bestel kaartjes met korting via DagjeWeg. Wees dan goed voorbereid!


Het hotel bevindt zich aan de rand van Assen in het Asserbos en heeft een totaal van 1kamers beschikbaar. Je kamer is van een moderne inrichting voorzien met een stijlvol interieur . Wij hadden een aanbieding waardoor de prijs en kwaliteit verhouding erg goed was De ligging was mooi. Het moderne hotel ligt namelijk naast het rustgevende en uitgestrekte Asserbos. Test de glijbaan en ontspan in de whirlpools van de Bonte Wever. Het subtropische zwemparadijs zit vol verrassingen voor enthousiaste waterratten.


Hotel - Business - Events - Sport. Gezelligheid gegarandeerd!

Zo wordt het huidige viersterrenhotel uitgebreid met kamers en beschikt het straks over 2kamers. Ook de lobby van het hotel wordt ruimer, zegt projectleider Joost Brookhuis van Kienhuis Bouwmanagement. Zoek en boek nu de beste last minute bungalows en weekendje weg aanbiedingen bij BungalowSpecials.


Assen en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts