woensdag 5 november 2014

Barbecue restaurant leiden

De beste grillrestaurants in Leiden , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste BBQ- restaurants in Leiden en zoek op prijs, locatie en meer. Lekker uit eten in Leiden ? Lees recensies en reserveer direct!


El Gaucho is een authentiek Argentijns grillrestaurant waar de gerechten recht van de grill geserveerd worden.

Geniet van grote garnalen gegrild met knoflook en een glas heerlijke Argentijnse wijn. Steakhouse Terroir in Leiden - waar de oorsprong van het product geproefd kan worden. We serve tasty and affordable Vietnamese Street Food. We are right in the heart of Leiden. Welkom bij Babbels, het gezellige café- restaurant aan de Boisotkade in Leiden.


Discover Barbecue Restaurants in Leiden , Netherlands with the help of your friends. Reserveer een tafel in ons restaurant op de Breestraat in Leiden centrum.

Restaurant Just Meet in Leiden laat u genieten van het lekkerste vlees. Op vrijdag oktober opent Gonzales Barbecue Restaurants haar deuren in Leiden. In het nieuwe restaurant op de hoek van het Havenplein en de Haarlemmerstra.


Bij Gonzales Spaubeek staan genieten en gezelligheid hoog in het vaandel! Namelijk iedere tafel is voorzien van een gasbarbecue met daarboven een afzuigkap, . Onbeperkt buffet, sushi, wok- en grillgerechten voor 2-pers. Alexander Alexander Leiden all-you-can-eat Amsterdam ANEC Asian Glories authentiek AYCE BBQ Breda Changrong Cheung Wing Chinees restaurant Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Den Haag Chinees restaurant Leiden Chinees restaurant Rotterdam Den Haag dimsum donburi . En een toetje toe, of misschien was je daar de dag al mee begonnen. Schijnt de zon, dan zit je hier helemáál gebakken, zo aan het water.


Met verschillende bootjes voor de deur geparkeer waarbij de schippers zo het terras opstappen. Als dat geen vakantiegevoel . Kom langs bij Grand Café Pakhuis in het centrum van Leiden voor een lunch, borrel of diner in ongedwongen sfeer. Goe betaalbaar en gezellig! Uit eten moet een feestje zijn bij een van onze Restaurants.


Een blik op de menukaart zegt genoeg: nieuw, eigentijds, maar altijd net even anders.

Ontbijten Lunchen Dineren Vergaderen Feesten. Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief! Stadscafe van der Werff Leiden. NAAR DE WEBSITE VAN: RESTAURANTS. DEN HAAG Oude Molstraat 46.


Organiseert u een feest of evenement en wilt u een professionele barbecue organiseren? Kom dan eten in onze prachtige binnentuin in het hartje van Leiden. Indoor barbecuen bij barbequerestaurant ZieZo. Een complete beleving voor het gezin, met vrienden of familie en natuurlijk als bedrijfsuitje. U bent op zoek naar catering in Leiden ? HapjesAanHuis geeft een heerlijk culinaire invulling aan uw verjaardag, bruiloft, borrel, of bedrijfsfeest.


Hartelijk welkom op de website van grill restaurant De Mazzel. Een straat met mooie oude linden en oude geveltjes. De Kleine Wereld te Leiden haar deuren.


De Mazzel is gehuisvest in de filmzaal van de voormalige familiebioscoop, het Greenway . Het restaurant en brasserie heeft een capaciteit van 1couverts. Een bezoek aan ons restaurant is ideaal voor uw . Jilbert en zijn albondigas. Eén keer in de week sushi is weer een feit!


Sumo nummer is een feit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts