woensdag 5 november 2014

Fitland gennep zwembad

Ontspan na een training in een van onze heerlijke zwembaden. Onze baden zijn altijd heerlijk verwarmd en worden tevens gebruikt voor groepslessen zoals bijvoorbeeld AquaFit. Home Fitnesscentra gennep Lesrooster Gennep. HOERA geslaagd in de maand december!


Zwemlessen kerstvakantie.

Locatiemanager: Roy Pauwels. Naturistisch zwemmen en sauna. Een complete work-out in 2xminuten met Fast Fit, small group fitness als Fit in dagen, buikspiertraining, cardio en RIP:60.


Kijk op het rooster voor de tijden. In de sportschool hangt een gemoedelijke sfeer en zowel de moderne uitstraling als het verwarmde zwembad dragen bij aan de prettige trainingsomgeving. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een . Wil je lekker alleen of met een groep bewegen of sporten.

Door het grote aanbod van groepslessen, zowel in de zaal als in het zwembad. Of bent u meer van het individuele sporten kom dan gerust een kijkje nemen in onze fitness. Daar wordt momenteel hard gewerkt aan de voltooiing daarvan. Ook vindt je hier meer informatie over contactpersonen, trainingstijden en andere media.


Bij Spetterpret in Mill en Gennep kan het. Voor de gasten vormt het hotel de uitvalsbasis naar de nabijgelegen sportvelden, het zwembad , schaatsbaan en de natuurrijke omgeving. Fitland heeft extra ruimte . Rubriek Sportaccomodatie. Ben jij op zoek naar een fitnesscentrum in Gennep waar je lekker kunt sporten?


En na de training heerlijk kunt gaan ontspannen? Op vertoon van de mantelzorgcomplimentenpas. Dinsdag juni was het dan zo ver.


De eerste groep kinderen die via Stichting MaGe de mogelijkheid kregen om zwemdiploma A te behalen, moesten afzwemmen. En maanden later, met effectief lessen , is er . In Schijndel komt een nieuwe locatie samen met het zwembad en MedNetwerk van de plaatselijke huisartsen.

Kom alles te weten over Oude Stadskern in Gennep. Het huizenaanbo woningprijzen, type inwoners, voorzieningen, politieke oriëntatie, alles in één overzicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts