vrijdag 28 november 2014

Steigerhout meubels

Steigerhouten meubels voor ieder interieur en terras. Tafels, banken, kasten, loungesets en tuinmeubelen. Geen aanbetaling vereist. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van de nieuwste meubels , de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.


Unieke steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Kom kijken in onze showroom!

Vind steigerhout meubelen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling.


De leverancier voor al uw steigerhouten meubelen op maat! Gelegen in het hart van Frieslan net buiten het dorpje Weidum en gevestigd in een voormalige kaasfabriek die nu bruist van de timmeractiviteiten. Wij maken meubels van steigerhout.

Bij ons is bijna geen enkel meubel hetzelfde. De mooiste steigerhouten meubelen voor binnen en buitenshuis. Webshop en showroom in Breda voor standaard of steigerhout op maat. Exclusieve maatwerk steigerhout meubels voor in de tuin, op kantoor en overal in huis.


Ons steigerhouten meubelen is maatwerk vakmanschap met jr garantie. Of je nou een strak interieur hebt of juist van een landelijke uitstraling houdt, steigerhout past bij elke stijl. Daarbij komt dat het jaren terug nog uitzonderlijk was als je gebruikt hout in je huis had staan, maar tegenwoordig is het juist ontzettend hip. Oldambt Meubelen voor al uw meubelen op maat! Vraag ons vrijblijvende naar de mogelijkheden.


Het maken en leveren van meubelen van steigerhout en steigerbuis op maat. Hier vind je eiken en steigerhouten meubelen , zoals een steigerhouten of eiken eettafel of andere meubelen van hout van je keuze. In veel maten en behandelingen beschikbaar!


Verhuur steigerhouten meubelen. Bij Rebel Wood Design bent u aan het juiste adres voor luxe steigerhouten meubels. Wij verzorgen complete inrichtingen voor evenementen of standbouw. Meubelen van steigerhout. JontiWorks de specialist in steigerhout.


Van loungebanken, kinderkamers tot tafels en nog veel meer!

Hou je van groot, robuust en natuurlijk? Dan zijn meubels gemaakt van steigerhout echt iets voor jou! Je hebt ze waarschijnlijk al een keer gezien.


Een mooie robuuste tafel, tuinmeubelen, bedden, kasten, . Bouwtekeningen en handleidingen om meubelen van steigerhout te maken. Doe het zelf instructies voor steigerhouten tuinmeubels tafels en steigerhout bedden. Klik op het voorbeeld om de werktekening te downloaden.


Op elke tekening staat precies hoeveel hout je moet kopen en op welke maten je het moet zagen. Je kan natuurlijk de werktekeningen van Vintage panelen ook gebruiken voor het steigerhout en andersom .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts