woensdag 12 november 2014

Den hommel zwemles

Kinderen en jongeren van tot en met jaar kunnen op zwemles in zwembad Fletiomare, zwembad Den Hommel en zwembad De Kwakel. Zwembad Den Hommel is er voor iedereen. Volg zwemles , doe mee aan een van de vele activiteiten of kom baantjes trekken. Er is altijd iets te beleven in Den Hommel.


Oefenzwemmen (begeleider in Fletiomare, Den Hommel en De Kwakel), € 00. Intensieve zondagochtendlessen A-B lessen van minuten (Fletiomare), € 1700.

Zwemcursus maanden ( Den Hommel ). Zwemmen bij zwembad Den Hommel in Utrecht? Voor wie is zwemles voor volwassenen? Iedereen vanaf jaar die nog niet heeft leren zwemmen, kan terecht bij Fletiomare, De Kwakel en Den Hommel.


Twijfelt u over uw gezondheid? Overleg dan eerst met uw arts. Kinderen kunnen in Utrecht verschillende soorten zwemlessen volgen.


Er zijn gewone zwemlessen maar ook cursussen met meer zwem-uren per week.

Gewone zwemles (Fletiomare, Den Hommel , De Kwakel). Bekijk het aanbod van zwemlessen in Utrecht. Bij de eerste zwemles bent u als ouder van harte welkom aan de rand van het bad.


De lessen voor de beginners vinden plaats in het ondiepe bad. Leren zwemmen is belangrijk in ons waterrijke land. Zwemlust- den Hommel biedt hiervoor ruime mogelijkheden, voor zowel kinderen als volwassenen.


Wij geven al vele jaren zwemonderwijs op een technisch hoogstaand niveau waarbij plezier in het zwemmen voorop staat. Na de basisvaardigheden van het . Maandag- en vrijdagavon 18. Toon telefoonnummer Naar de website. Groep Groep eventueel extra les . Leer goed en veilig zwemmen bij zwembad Den Hommel. Er worden reguliere zwemlessen aangeboden van uur per week.


Zwemles voor je kind in Utrecht en omgeving? Of je nu degelijke zwemles zoekt of deel wilt nemen aan een van de actieve zwemsporten, je bent welkom bij onze vereniging. Diploma A, B en C halen?


Nog geen lid en ben je geïnteresseerd? Kijk verder op een van onze afdelingen of ga direct naar .

De eerste zwemles zijn ouders van harte welkom aan de rand van het bad. Wij volgen de methode van het zwem-ABC. Dat is een methode waarbij het veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden centraal staat.


Oudere kinderen kunnen van de 70-meter lange glijbaan, zwemmen in de wildwaterkreek of het buitenbadje. Volg nu SuperSpetters zwemlessen , de methode van de KNZB. De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.


In de regio Utrecht wordt er op meerdere . De Easy Swim is sinds vorige week afgelopen. Niet omdat Teun mag afzwemmen, maar omdat hij doorstroomt in de reguliere zwemles , naar badje drie, . Of juist verhalen van mensen die twee jaar lang elke week naar zwemles moesten op de meest onmogelijke tijdstippen. Wanneer begint die ellende, dacht ik? En welk zwembad is het beste: Fletiomare, Den Hommel of toch naar Harmelen? Ieder zwembad heeft zijn voor- en nadelen.


Naast onder meer zwemmen en waterpolo, ging het complex ook plaats bieden aan een tafeltennis- en worstelvereniging S. Theo van de Vathorst, Paulus Reinhar Dick Elffers en Jan Boon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts