donderdag 6 november 2014

Groenrijk zevenaar winterfair

Met meer dan kramen is onze overdekte fair inmiddels een begrip in Zevenaar en omgeving. Onze klanten hebben ons wederom massaal . Er staan veel kramen met leuke producten als beauty, streekproducten, sieraden e. Entree en parkeren is gratis. Veel schade en overlast door . De medewerkers zijn momenteel druk bezig om de kas waar de buitenplanten normaal gesproken in staan om te bouwen tot een sfeervolle markt met voor ieder wat wils.

De allerleukste kinderboerderij is Kinderboerderij Rosorum in Zevenaar. Regelmatig sta ik op braderieën, Ladies Nights en Fairs. Dit is echter niet juist.


Hou deze pagina in de gaten voor het eerstvolgende evenement. Contact: Tupperware Dichteren - Doetinchem. Gerdien klein Meulenkamp. Zaterdag en zondag november.


Kom zaterdag en zondag 23 . Welkom bij GroenRijk Doetinchem.

Bij ons kunt u terecht voor ambachtelijke streekproducten zoals vers fruit, boerenkaas bijzondere boerendelicatessen of een origineel cadeaupakket. In het Landcafe serveren we u graag . In Zevenaar is het hele weekeinde een winterfair. Voedingsadvies voor je hond en leuke acties! Er zijn een 60-tal standhouders. Tuincentrum Kampschreur Groessenkm.


Ook met handbeschilderd keramiek met stippen vanLidy! Gratis entree en gratis parkeren! Groenrijk Zevenaar , Pannerdenseweg 8a, Zevenaar.


De glühwein is gemaakt van verse ingrediënten en onze eigen rode wijn. Rob op de hobbybeurs in Westervoort. Reitsportmesse Niederrhein, Hanse Halle Grieth Erste Informationen erhalten Sie hier. Pallethoutdecoratie A3V is regelmatig te vinden op evenementen in de Achterhoek.


Op deze pagina vind je een overzicht van toekomstige evenementen waar je ons kunt vinden, maar ook evenementen waar we eerder geweest zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts