vrijdag 7 november 2014

Bonte wever zwembad korting

Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Test de glijbaan en ontspan in de whirlpools van de Bonte Wever. Bestel kaartjes met korting via DagjeWeg. Je kunt dan gebruik maken van de faciliteiten van zwembad en sauna incl.


Door de all-in-formule hoef je nergens aan te denken terwijl je geniet van de faciliteiten. Dat je je hier dus prima .

Het all-in principe omvat onbeperkt genieten van koffie, thee en vruchtensappen en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten (m.u.v. de zonnebanken) in het zwem- en saunaparadijs . De Bonte Wever in Assen is een zwemparadijs, bowlingcentrum, feestlocatie en hotel. Ideaal als je met zijn tweeën bent, maar ook als je kleintjes hebt hoef je niet weg . Trotseer de golven in het golfsla. Het subtropische zwemparadijs.


Kijk ook eens op onze pagina een Uitidee met korting. Data - niet geldig op zondagen. Voorwaarden Reserveren op basis van beschikbaarheid.

Op zoek naar een Bonte Wever aanbieding, actie of actiecode? Alle actuele Bonte Wever kortingen vind je op 1Kortingscode. Bij de Bonte Wever kan iedereen, jong en ou genieten van veel waterplezier. Leuke kamers, Prachtig zwembad , Heerlijk buffet, In de buurt van winkels, Mooi ingericht, Veel verschillende faciliteiten. Dit hotel beschikt over . ASSEN – De meeste mensen zijn terug van vakantie en voor velen beginnen de dingen van alle dag.


Het aanbod is ruim, divers en afwisselend. Onder één dak kan er worden gezwommen en gefitnesst. Meld nu uw klacht over De bonte wever en wij helpen met oplossen! Ik had een leuke kortingsbon van korting op een schoonheidsbehandeling naar keuze.


Op vertoon van een Univépolis (waaruit blijkt dat iemand bij Univé lid is) krijgt men een fikse korting : 1x per week trainen . De prijsinformatie wordt opgehaald. Klik op een prijs voor een berekening van de totale reissom. In het subtropisch zwemparadijs kan iedereen genieten van volop waterplezier. Het complex bestond uit een groot zwembad (gedeeltelijk buiten) en een saunacentrum. Daarnaast was een hotel, congres en uitgaanscentrum.


Verder waren er diverse restaurants waaronder een . Het hotel telde 2kamers.

Vanaf per persoon vanaf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts