dinsdag 11 november 2014

De tuinderij zundert

Het plan is divers in typologie en architectuur, bestaande uit rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen met elk zijn eigen kenmerken. ZUNDERT – woningen en zeven bouwkavels, rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen. Niet alleen qua woningtypes, maar ook qua architectuur.


Het plan omvat woningen en zeven bouwkavels, rijwoningen, . Overzicht van het project, bouwnummers en kaart. De architectuur van de wijk kenmerkt .

Belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden zodat ze als eerste op de hoogte zijn van de start. Inzagetermijn is inmiddels verstreken. Gelegen aan de rand van het Westlan vindt u de mooiste feest- en activiteitenlocatie van heel Zuid-Holland. Op zoek naar een locatie voor uw verjaardag, personeelsfeest, jubileum, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest?


Alles op één locatie voor een onvergetelijke dag! De grond aan de gemeente verkocht om er huizen op te zetten. Een jaar lang liep Jan met zijn ziel onder zijn arm.


Aansluitend wordt de Molenstraat . Naast een tuinderij vind je ook land en tuinbouw, bloementeelt, loonbedrijven, bloemist, groothandel in groente en fruit.

Bent u bedrijfseigenaar? Vul gratis uw gegevens aan. Tuinderij resultaten 1- 1getoond van 177. Perceeloppervlakte: 6m². Een vrijstaande woning van maximaal 7m³ met een goothoogte van meter en.


Rapporteren Bekijk huis. En hoe wordt ervoor gezorgd dat inwo. Als bureau werken we voor heel diverse opdrachtgevers. Groot en klein, ideëel en commercieel. Toch hebben we de afgelopen jaren een bijzondere specialisatie opgebouwd in een aantal specifieke sectoren.


Zundert pakt armoede onder kinderen aan. We kunnen wel zeggen dat we experts zijn in vastgoedpromotie. Door de verrassende mix in on- en offline . Nieuwbouw Nederland biedt met 196.


Projecten in Bergen op Zoom. Hier vind je al het actuele nieuwbouw aanbod van koop- en huurwoningen binnen de gemeente. Geïnteresseerd in een project?


Maak vrijblijvend je interesse kenbaar en schrijf je in.

Dan word je ook in de toekomst op de hoogte gehouden van alle vorderingen rondom het project.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts