vrijdag 21 november 2014

Borgelerbad geplande evenementen

Wil je werken aan je conditie? Banenzwemmen is een ideale manier om te werken aan je fitheid. Het is gezond voor je lichaam en werkt erg ontspannend.


Dit jaar is Salland Zorgverzekeringen de trotse hoofdsponsor van de Zwem4daagse. Tarief € 53 (exclusief Easy Swim Pro zwempakje á € 5en inschrijfkosten á € 190).

Schruif u hier in voor de snelcursus in het Borgelerbad. Het meter wedstrijdbad van De Scheg is op dit tijdstip in combinatie met het zwemparadijs Blue Lagoon geopend. Borgelerbad , Deventer (gemeente).


Evenementen Lijst navigatie. Het Borgelerbad in Deventer beschikt over een. Stadsbus Richting Station via De Vijfhoek. Streekbus 1Richting Bathmen.

Sport- en Belevingscentrum De Scheg is op dit vlak specialist en qua ligging en faciliteiten een absolute toplocatie in Overijssel. Of het nu gaat om een schermclinic in combinatie . Een overzicht van alle activiteiten en evenementen die er te doen zijn in Deventer. De geplande overgang naar niet fossiele energiebronnen heeft een enorme invloed op onze gebouwen, steden en ons landschap. Nederland verandert in een snel tempo.


Drenthe barst van de mooie evenementen. Theater, muziek, festivals en heel veel sportieve evenementen. Ontbrekend: borgelerbad.


De aanwezigheid van meer zwemwater, betere trainingscondities voor alle afdelingen en meer ruimte voor het houden van grotere evenementen geven de vereniging een extra impuls. Deventer heeft een aantal karakteristieke evenementen , zoals de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn. Onder leiding van Tomas Gustafson en Schaatsschool De Scheg vindt op de 4-meterbaan een leerzame schaatsclinic plaats.


Nog geen evenementen gepland. Een mooie gelegenheid om samen te komen met vrienden en om . De raad voor te stellen: A. De wielerbaan Rielerenk te verplaatsen naar het sportpark Keizerslanden.

Een krediet beschikbaar te stellen van 700. Reserve knelpunten sport. Vallen en Opstaan, dat gepland stond voor maart, gaat helaas NIET door!


Op het laatste moment zijn we door het Deventer Sportbedrijf geïnformeerd dat, door een planningsfout, het Borgelerbad voor ons niet beschikbaar is. Daarom hebben we besloten het evenement niet door te laten gaan. Deelnemers kunnen zich kwalificeren voor de finale via een aantal voorronden in de provincie. Elke voorronde levert één finalist op.


In overleg met de beheerder van het Borgelerbad moet gekeken worden naar en goede inpassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts