dinsdag 18 november 2014

Kinderfeestje koploper lelystad

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Met of zonder feestmaal, cupcakes versieren of verjaardagstaart. Er is van alles mogelijk. Verjaardagsfeestje Koploper.


Beklim de klimmuur bij de klimwand in De Koploper in Lelystad ! In schoolvakanties aangepaste openingstijden.

De klimmuur is geschikt voor een kinderfeestje. Twee 25-meterbaden, een doelgroepenba een recreatiebad en . Tarieven Ballorig Lelystad. Sportcentrum De Koploper beschikt over maar liefst vijf verschillende zwembaden. Alle genoemde prijzen zijn per kin tenzij anders aangegeven.


In moderne, veilige en schone sport accommodaties organiseert zij, al dan niet in samenwerking met maatschappelijke partners in. Sportbedrijf Lelystad is koploper in bewegen, sport en recreatie. Lelystad , diverse sport- en beweegactiviteiten voor jong tot oud.

Vanaf begin september hebben wij Bowlingcentrum Lelystad overgenomen. Onze familie is al vele jaren bekend met het bowling-vak. Wij hebben op dit moment vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Dordrecht en Eindhoven. Al deze zaken zijn voorzien van de nieuwste bowlingmachines.


Door de grootte van ons bedrijf, is er . Welkom bij Bowlingcentrum! Kom bowlen bij de gezelligste bowlingbaan van Nederland. Vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven en Lelystad.


Speel onze vernieuwende sporten op iedere locatie in Nederland! Wij komen op uw georganiseerde locatie of wij regelen een speelveld voor jullie. Het is mogelijk om het spel bijvoorbeeld te spelen op deze locatie in Lelystad. Maak een geslaagde dag van uw vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeest of . Als die het naar hun zin . Voor jonge kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. En wat is er leuker dan daar samen van genieten?


Speel deze hilarische voetbal variant op uw gewenste locatie of speel het groepsuitje bij één van onze locatiepartners, zoals bij bubbelbal Lelystad. Mail ons voor de mogelijkheden!

Maak een onvergetelijke dag van uw vrijgezellenfeest, teamuitje, kinderfeestje , schoolactiviteit of personeelsfeest. U kunt bij ons kiezen voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts