maandag 24 november 2014

Magnetronbord 3 vaks met deksel

Magnetronbord met deksel - vaks null. Warm makkelijk maaltijden op met dit handige magnetron bord. Dit magnetronbord van het merk Rotho is voorzien van verschillende vakken en een stevig deksel.


Ideaal voor het opwarmen van je avondeten in de magnetron. Het magnetronbord is zonder deksel te verwarmen tot een maximum temperatuur van 1graden.

Met deksel is dit 1graden. Het bord met deksel heeft een . Let op: Assorti-product. Dit is een assorti-product. Je krijgt willekeurig soort thuisgestuurd. In het veld “opmerkingen” bij het afrekenen kun je voorkeur aangeven.


Mits voorradig krijg je deze thuisgestuurd. Zeker weten of jouw voorkeur nog voorradig is?

Stuur een mail naar de klantenservice. Het Rotho Micro Clever menubord is een kwalitatief hoogwaardige menubord met vakken en goed afsluitbaar deksel. Absoluut luchtdicht, dus erg handig voor het transport van voedsel naar school of kantoor.


Menu doos vaks met deksel. Gemaakt van de pulp van suikerrietstengels ( bagasse). Drievaks bord rond cm. Aangeboden een magnetron bord met vaks indeling en bijbehorend deksel.


Makkelijk als u het diner voor een laatkomer moet bewaren. Het eten kunt u apart verdelen over de drie. Serviesonline: De goedkoopste en meest uitgebreide webshop van serviezen, serviesdelen en huishoudelijke artikelen! Wordt alleen in sets van stuks verkocht. Beschikbaarheid: Op voorraad ? Vanaf: € 4(1stuks).


Hiermee schotel je klanten en gasten namelijk niet alleen een lekkere en praktische, maar ook mooie maaltijd voor. De 1- en - vaks borden zijn sealbaar, het Didi- bord kan niet geseald worden. BORD 2- VAKS 24cm (WIT). De complete lijn is standaard in zwart .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts