vrijdag 28 november 2014

Groupon vennenbos

Aanbieding op BungalowSpecials: Boek nu v. Het Vennenbos korting) een bungalow op Landal Het Vennenbos. Vind vennenbos op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Heb je zin om door Europa te reizen?


Dan is het InterFlix ticket van FlixBus iets voor jou. Met een InterFlix ticket kun je namelijk vijf steden in E. Maak nu gebruik van deze actie. Huur een springkussen bij El Sombrero. FavShareInfoBekijk deal . Groupon : Entree speelparadijs Candy Castle.


Super, want alleen deze twee parken van Landal in Nederland hebben een subtropisch zwembad. Hier vindt u veel zwemplezier zoals snelle glijbanen, golfslagba bubbelbaden, Kids Jungle Bad en Lazy River. Nog uur en minuten.


Landal park is met leuke activiteiten uitgerust. Daarnaast zorgt Bollo de beer voor extra vermaak. Kortom, genoeg mogelijkheden om je kinderen een fantastische vakantie te bezorgen. Door aan te melden accepteer ik de Privacybeleid. Wandelen door de natuur, heerlijk dineren in het restaurant en daarna een plons in het zwembad.


OOk Vennebos behoort bij de betere. De laatste jaren Lommerbergen, Vennebos (beide Landal), Eemhof, Hochsauerland en nu Heijderbos (Center Parcs). Zoals de titel al laat vermoeden ben ik dus van plan om naar van de parken te trekken. We zouden begin september gaan maar we weten nog niet goed wat we nu juist zouden nemen.


Ik hoor overal gemengde commentaar over de parken dus ik weet het nu echt niet meer welk te nemen. Met een Subtropisch Waterparadijs en groot indoorspeelparadijs, is dit autovrije bungalowpark ideaal voor gezinnen met kinderen. Die kunnen zich hier helemaal uitleven. Geofort in Herwijnen is een oud Forteiland dat onderdeel is van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Alles staat in het teken van kaarten en navigatie.


Speuren en spelen op een spannend fort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts