vrijdag 28 november 2014

Ballorig emmen

Kom jij ook binnenspelen in ons kinderspeelparadijs? Terwijl zij zich uitleven op de speeltoestellen, kunnen de ouders genieten van een kopje koffie in het restaurant. Door de opzet van het kinderspeelparadijs hebben ouders en begeleiders . Erg fijn om met mijn kleinkinderen heen te gaan. Ik heb in totaal kleinkinderen die altijd met ons mee gaan.


Dit bedrijf verdiend een hele dikke 10.

Bij Balorig is voor de kinderen altijd wat te doen, weer of geen . Je kunt klimmen, klauteren glijden, springen, spelen in de ballenbak. Jan (papa) bracht ons, hij moest nog even langs zijn werk om zijn portemonnee op te halen, was hij vergeten. Natuurlijk kwam hem natuurlijk wel mooi uit, hij vindt dat maar niks. Wij naar binnen en we zagen dat het lekker rustig was.


Er was helemaal een plek ingericht . Word jij onze nieuwe collega? Profiel Je bent gemotiveer enthousiast, klantgericht en je houdt van aanpakken. Er zijn diverse arrangementen en ook aan de ouders is gedacht.

Je kunt er springen op de mega trampoline, klauteren en glijden op de reusachtige klimrekke. Ballorig is ook ideaal voor verjaardagsfeestjes. Voor minimaal dag in het weeken vakanties, feestdagen en eventueel voor de woensdag- en vrijdagmiddag. Hoihoi, Ik heb wel zin in een forum ochtend! Als het goed weer is kun je er zelfs buiten spelen.


Voor de allerkleinsten is er een speciaal . There are all kinds of activities including climbing frames, slides and a ball pool. See traveler reviews, candid photos, and great deals for Emmen , The Netherlands, at TripAdvisor. Alle Preise sind pro Kin falls nicht anders angegeben.


Eintrittspreise: Kinder bis einschließlich Jahren: 7. Kom dan lekker binnen spelen bij de . Zaterdag november komt het ondeugende varkentje van 15. Ruim twee jaar na de overname hebben Johannes en Houke de Vries besloten om het kinderspeelparadijs een grondige facelift te geven. Een week lang ging het pand aan de Oosterbracht op slot, om de werkzaamheden te kunnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts