maandag 24 november 2014

Sportiom zwembad den bosch

Erg leuke dag gehad met de kinderen in het zwembad en schaatsbaan. Middels een combiticket zowel geschaatst als gezwommen en op deze manier een hele leuke dag gehad in Sportiom. Het is in eigendom van Libéma. In het gebouw bevinden zich onder andere een ijshockeyhal en een subtropisch zwemparadijs.


Sportiom een Den Bosch is een multi functioneel complex. Geniet van een actief en recreatief dagje weg in Den Bosch !

Duik in het golfslagba geniet van de wildwaterrivier en probeer allerlei leuke glijbanen uit. Je hebt wel snel het gevoel dat het erg druk is vanwege de smalle gangetjes en beperkte vrije ruimte. Buiten is een klein zwembad en een hele grote. Hier beleef je urenlange zwemfun in het golfslagba glijd je van spectaculaire waterglijbanen en beleef je een spannend avontuur in de wildwaterbaan.


In de zomer is ook het buitenbad geopend met een grote . Diverse prominenten zoals Cees Priem, voormalig Nederlands profwielrenner en ploegleider van TVM én Peter Bijvelds, directeur FC Den Bosch geven op . Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan! Genoeg actie gehad in het golfslagbad? Spelen met de kinderen, het kan allemaal.

Zwemmen, dobberen of fanatiek baantjes trekken. In Nederland zijn veel zwembaden te vinden. Er zijn verschillende soorten zwembaden. Zo ook subtropische zwembaden. Maar waaraan herken je eigenlijk een subtropisch zwembad ? De water- en luchttemperaturen zijn hoger dan bij een normaal zwembad.


Kosten Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag €1p. Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwaterrivier of trotseer de golven in het golfslagbad! Dit jaar gaat Railsport weer als vanouds zwemmen, glijden en duiken in.


We beginnen, waar anders, in de hoofstad van Brabant, Den Bosch ! Naast de vele andere bezienswaardigheden, waar we je eerder al over vertelden, heeft Den Bosch ook een groot sportcomplex met onder andere een schaatsbaan en natuurlijk een groot subtropisch zwemparadijs! Wat is er nou leuker dan lekker een dagje zwemmen? Voor subtropisch zwemmen hoef je ook nog niet eens ver weg! Van april tot en met september verandert IceFun in de grootste indoor lasergame-area van Den Bosch , waar je een bloedstollende lasergame beleeft!


Zwemschool Kikkersprong geeft op zondag les in het zwembad van sportcentrum Sportiom. Het lespakket voor deze locatie omvat de reguliere A, B, C lessen. Alle lessen duren minuten. Dan kan dit via de buitenkant door de .

Het sportcentrum waar je kunt schaatsen, zwemmen, fitnessen en nog veel meer. Lees hier over de openingstijden, prijzen, parkeren en meer. Het zwemgedeelte bestaat uit een subtropische zwembad met buitenba golfslagba verschillende glijbanen, kinderbaden, grotten, wedstrijdbad en een . Vanwege het toezicht mogen dat er niet meer . Een schoolreisje in je zwembroek, met schaatsen aan of met een lasergun in je hand? Het dragen van katoenen kleding in het zwembad is niet toegestaan.


Bekijk hier de mogelijkheden. LET OP: voor meiden zonder zwemdiploma is begeleiding van jaar of ouder . Stort je van de top van een vulkaan in het golfslagba roetsj in no-time van één van de snelle glijbanen het water in of laat je meeslepen door de avontuurlijke wildwaterrivier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts