woensdag 5 november 2014

Orchideeëntuin luttelgeest

Bewonder vlinders in de vlindertuin, ontdek prachtige orchideeën en speel in de overdekte speeltuin! Koop online tickets met korting voor de Orchideeën Hoeve. Reis over avontuurlijke junglepaden.


In de Noordoostpolder, in Luttelgeest ligt de Orchideeën Hoeve. Een fleurige tropische verrassing met.

Onder het dak van de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest bloeien drieduizend orchideeën. Loop door de verschillende tropische tuinen en bezoek de vlindertuin. Door de Tulpenroute een paar dagen in de polder. Dus ook een bezoek aan de Orchideeën Hoeve stond op het programma.


Ben hier ca jaar geleden eens geweest. Met verbazing gekeken hoe uitgebreid en professioneel het allemaal is geworden. Toen was er alleen de Orchideeën tuin met daarin de vlinders.


De Orchideeën Hoeve is een overdekte tropische wereld.

Hier loop je rond door prachtige tropische tuinen, de Vlinder Vallei en door de kwekerij waar je ziet. Met de knopsymbolen hierboven kan het automatisch wisselen worden bediend. Hangende bloementuin (nieuw)E. Zonnebloem met gasten en vrijwilligers een bezoek aan de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Een echt tropisch paradijs.


De gasten en vrijwilligers genoten dan ook van de orchideeëntuin ,het amazone regenwoude lorituin en de vlindertuin. We vermaken ons in de orchideeëntuin , de Maleisische tuin waar je je waant in Azië en prachtige watervalletjes kunt fotograferen en de lorituin. Fotograferen is wat moeilijk in de lorituin, omdat de achtergrond erg onrustig . Flevoscapes Orchideeënhoeve Luttelgeest. In Japanse tuin Landschap Orchideeëntuin Luttelgeest No Comment. De Japanse zwevende tuin.


Amazing Beauty of Nature am. Ook aapjes zijn aanwezig in de Orchideeëntuin. Het dorpje in de Noordoostpolder kreeg. Als je graag wilt onthouden welke plantjes je gezien hebt, is de hectare grote orchideeëntuin absoluut groot genoeg.


Exploitatie van een wilde orchideeëntuin met een doorlopende tentoonstelling (dagrecreatie). Speciaal kweken van orchideeën.

Verkoop (detailhandel) bloemen en planten en exploitatie van een café-restaurant. Ontwikkeling en exploitatie bloemen en fonteinentuin . Foto ingezonden in de rubriek Vakantie op de fotoswebsite Zeeland op Foto. Dagtrip Luttelgeest en Dwingeloo. Ook bracht men nog een bezoek aan de vlakbij Dwingeloo.


De trip begint in de kas met het Tropisch Regenwoud en de Orchideeëntuin. Hier komt men door een kooi, waar . In de Orchideeëntuin van de Orchideeën Hoeve krijg je de kans om deze zogeheten epifyten, die op allerlei tropische plekken in de wereld op onbereikbare hoogtes groeien, op ooghoogte te spotten. Bijzondere orchideeën Wandel via kronkelachtige paden onder de luchtwortels van de vanda door en zorg dat jouw zicht . Na uw bezoek aan de tuinen genieten we om 13. De lunch bestaat uit diverse soorten broo vers afgebakken broodjes, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts