maandag 17 november 2014

Sfeer en interieur sluis

De meest volledige site met ruim 66. Kom eens naar onze gezellige winkel in het vestingstadje sluis. We hebben een schitterende collectie buitenmeubelen van o. BOREK, vincent scheppar traditional teak,BE PURE, enz. Wij zijn gelegen in de nieuwstaat, op nog geen 100m van het beroemde restaurant OUD SLUIS van Sergio Herman!


Een kleurrijke zaak met veel sfeer en interieur artikelen, met sterke merken als Hamilton Living en Pomme Pidou. Het assortiment bestaat uit woning decoratie zoals fotolijsten, dienbladen, windlichten, sleutelrekjes, dus volop decoratie voor in huis en tuin. Op zoek naar iets leuks voor in huis?


Map DataImage may be subject to copyright. Ga voor kwaliteitsmeubelen! Tommy Hilfiger Denim Sluis. Noem zijn of haar naam en wie weet wint hij of zij deze prachtige . Sluis , Zeelan Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.


We staan op de Avondmarkt in Sluis ! Salsa by the Sea Boka Bizarro. Wie komt er even buurten? Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Oude tijden herleven met gedecoreerd behang, lambrisering, kroonluchters en ornamentele plafonds. Antieke en Aziatische objecten verrijken de sfeer , net als glanzende en aaibare stoffen zoals satijn, fluweel, wol en mohair.


Verrassende kleuraccenten in fuchsia, wijnrood of donkerpaars brengen het interieur tot leven. Het toeristische plaatsje ligt dicht tegen de grens van België, waardoor het erg in trek is bij zowel Nederlanders als Belgen. Koopzondagen mogen niet ontbreken in een levendige stad als Sluis. In één woord : subliem ! Het hele plaatje klopt van begin tot eind : verrassend fijn aperitief, smakelijke hapjes en gerechten, uitstekende wijnkeuze van de sommelier, vlotte bediening, gezellig interieur , aangename sfeer en bovendien een bewonderenswaardige gastvrouw… we kijken alweer uit naar ons volgend bezoek.


Zoals onze naam reeds doet vermoeden zijn wij dé interieurzaak voor wie van sfeer en gezelligheid houdt. Door onze gedeelde passie voor interieur en jarenlange ervaring in deze sector besloten wij, Martine Demotte en Emily Geysen, hier verdere aanvulling aan te geven door het openen van onze eigen winkel. De verschillende stijlen kun je bovendien uitstekend combineren met elkaar.


Hiermee creëer je de perfecte balans tussen een luchtig interieur en privacy, terwijl je tegelijkertijd een knusse sfeer in huis brengt. Laat je inspireren door . Er is van alles te zien en te beleven in Sfeer Interieur te Sluis. In dit praktijkhandboek legt Hovenkamp uit hoe je gasten leest door middel van hun lichaamstaal.


Daardoor kunnen gastheren nog beter . Gordijnen zijn echte sfeermakers in je interieur. Ben je op zoek naar een intieme sfeer , een stoere uitstraling of juist naar een elegante look? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de gordijnafdeling bij Decorette Sluis. De juiste gordijnen kiezen voor je ramen.


Met het ophangen van gordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts