donderdag 6 november 2014

Bromelia guzmania

Tot de familie bromelia behoren onder andere de Aechmea, Guzmania , Tillandsia en de Vriesea. Bromelia kopen Info ongedierte bestrijding . In de rozetten zitten zuigharen en zuigschubben die werken als biologisch . Beste plantenkenners,Een bromelia guzmania heeft reeds een tijd een bruine topbloei, wat moet daar eigenlijk mee gebeuren? Ondertussen heeft deze wel een nieuwe zijscheut die er ook niet 1procent goed uitziet,eigenlijk moet de top volledig rood zijn.


Verliest de Guzmania bloem zijn kleur en wordt hij bruin dan is deze uitgebloeid.

Indien je deze jonge plant water geeft en na twee weken met wortel poot in een eigen pot kun je hem opkweken tot een . Guzmania is een geslacht uit de bromeliafamilie, onderfamilie Tillandsioideae. Verscheidene soorten van dit geslacht zijn geteeld als kamer- en tuinplanten. De bekendste is Guzmania lingulata (scharlaken ster), een soort die oranje en rode schutbladeren heeft. De planten sterven nadat de plant haar bloemen heeft gehad . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Een Guzmania X paulina is een prachtige tropische kamerplant met opvallende rood-witte bloeikelk en een rode buitenkant. Guzmania x Paulina is geschikt voor in huis en zijn in Nederland gekweekte planten. Deze Guzmania heeft zulke bijzondere.

Epifytisch groeiende planten. Voorbeelden: Aechmea, Tillandsia, Neoregelia, Vriesea. Deze planten groeien van nature op bomen, vooral in de oksels van takken. Ze onttrekken geen voedsel aan de boom. Deze tropische verrassing uit Zuid- en Midden-Amerika bestaat uit een kokertje van bladeren waaruit een opvallende bloemstengel komt met mooie roze bloemen.


De bloemen van de bromelia bloeien maandenlang. Deze prachtige bromelia komt oorspronkelijk uit het noordwesten van Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied. These Guzmania plant care tips will help keep yours looking great. Ze is oorsponkelijk afkomstig uit de tropen.


Nog opvallender zijn de . Tropisch, sensueel en verleidelijk. Expressief in de nieuwste kleuren en combinaties. De bromelia doet wat met je. Te zien aan de stevige puntige bladeren.


Het zusje van de ananas. Kleurrijk en uitbundig, de Guzmania brengt een flinke dosis vrolijkheid in huis en meer dan een warm plekje en elke week een scheut water hoeft u hem niet te bieden om hem maandenlang mooi te houden. Filter by: › Reset filters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts