woensdag 26 november 2014

Aqualaren inloggen

Met de volgende link kunt u altijd inloggen in het leerlingvolgsysteem met uw gebruikersnaam en wachtwoord welke u via de mail heeft gekregen. Voor alle gezinnen, alleenstaande ouders met kinderen en grootouders met kleinkinderen. Kosten € per persoon ongeacht de leeftijd.


Kinderen zonder zwemdiploma alleen onder . Disco zwemmen za mrt.

Naar Leerlingvolgsysteem. Aqualaren is een subtropisch zwemparadijs in Zuidlaren, gemeente Tynaarlo ( Drenthe). Het ligt nagenoeg in het centrum van dit brinkdorp. Overigens verrassend ruim gelegen! Er is voldoende parkeergelegenheid (ook voor bussen en minder validen) en met het openbaar vervoer goed te bereiken.


Maak een account aan om makkelijk tickets te kunnen kopen, je favorieten te kunnen opslaan en ook op je mobiel toegang te kunnen hebben tot je tickets. Door een account aan te maken of een aankoop te doen ga je . Ontbrekend: aqualaren DeLeuksteDeal topdeals - Tot korting!

Een restaurant bezoek, een weekendje op hotel, naar de. Deze acties verschijnen ook op onze pagina ' kortingen'. Wilt u zich abonneren op onze kortingsnieuwsbrief? Aqualaren Subtropisch Zwemparadijs heeft de mogelijkheid om op deze pagina regelmatig nieuwe kortingsacties te plaatsen. Ritola-Zwemmen en Waterpolo H(Heren), Reserve 1e klasse Poule A. Datum, Tij Wedstrij Locatie.


Hij heeft een grote passie voor onderwater( model)fotografie en natuurfotografie ontwikkeld in de meer dan 15 . Op deze website kun je alle mogelijke informatie vinden over onze zwemvereniging. De zwemvereniging Ritola heeft haar thuisbad in Zuidlaren in het subtropische zwembad Aqualaren. Wij bedienen hiermee een brede behoefte aan zwemsporten voor de regio Zuidlaren. Op vakantie naar Spijkerboor.


Ons aanbod bestaat uit Bed and breakfast in Spijkerboor, Noord Drenthe die u voordelig rechtstreeks bij de eigenaar kunt boeken. U kunt inloggen met uw postcode. Gemeente Tynaarlo exploiteert en beheert de gemeentelijke zwembaden Leemdobben in Vries, Lemferdinge in Eelde-Paterswolde en Aqualaren in Zuidla - ren. Nieuwjaarsduik Buiten-Spel! Een warme nieuwjaarsduik in zwembad Aqualaren met de kinderen van BSO Buiten-Spel.


De Broekse Hoeve - groepsaccomodaties camping - Hunzevallei, Drenthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts