dinsdag 11 november 2014

Sportiom openingstijden schaatsen

Thema ijsbaan IceFun Sportiom is geopend van oktober tot en met februari. Af en toe gaat het zelfs echt sneeuwen. Bekijk snel de openingstijden ! Bij IceFun Sportiom schaats je bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling terug naar de kade.


Openingstijden fitness, lasergame en schaatsen. Het sportcentrum waar je kunt schaatsen , zwemmen, fitnessen en nog veel meer.

Lees hier over de openingstijden , prijzen, parkeren en meer. Kom zwemmen bij Sportiom in het subtropisch zwemparadijs AquaFun of speel een spannend potje lasergame! De genoemde openingstijden zijn van het zwembad AquaFun, maar kunnen per dag afwijken. Sportiom is een sportcentrum waar van alles te beleven is: zwemmen, schaatsen , squashen en lasergamen. Op deze funschaatsbaan voor jong en oud glij je door grotten en over kleine heuveltjes!


Ice Fun Sportiom is gevestigd in het Sportiom. Schaatsen is hier één groot avontuur. Dagelijks geopend behalve op maandag 13.


Voor exacte tijden ook gedurende de schoolvakanties klik op de roze button.

IceFun Sportiom Van oktober tot februari is schaatssensatie IceFun Sportiom open voor een spannende schaatstocht over de Noordpool waar het soms écht kan sneeuwen. Kenmerken van IceFun Sportiom Gezin met . AquaFun Sportiom Waan je in subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom aan de voet van een vulkaan op een tropisch eiland! JE 's-Hertogenbosch Kijk voor meer informatie, openingstijden en entreetickets op de website van Sportiom. In IceFun Sportiom zijn twee ijsbanen te vinden. Hier beleef je urenlange.


Een thema-ijsbaan, gebaseerd op het Poolgebie waar men door grotten kan schaatsen en van kleine hellingen af kan glijden. Ernaast ligt een wedstrijdbaan, waar . Van september tot en met april is schaatssensatie IceFun Sportiom open voor een (ont)spannende schaatstocht over een dichtgevroren poolhaven en een prachtig. Tijdens vakanties gelden andere openingstijden ! BKV biedt een uitgebreid en veelzijdig trainingsprogramma voor verschillende doelgroepen.


Er is bij BKV voor iedereen een plaats! De trainingen worden door ervaren en goed opgeleide trainers gegeven in het Sportiom. Wil je weten waar je deze kerstvakantie moet zijn voor een gezellig dagje schaatsen ? Voor een sportieve schoolreis bent u bij Sportiom aan het juiste adres. Willen uw leerlingen zwemmen, schaatsen of lasergamen? Een combinatie van activiteiten kan natuurlijk ook!


Heeft u na het lezen van de informatie over Sportiom nog een specifieke vraag?

Ontwikkeling responsive beleving. Jstack was partner in de creatie van een nieuw design en heeft de volledige . Er kan nu geschaatst worden tot en met maart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts